20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Žepni hitrostni prvak

1 min read

Kingston Digital je predstavil novega rekorderja – pomnilniški ključek DataTraveler Max, ki uporablja visoko zmogljivi vmesnik USB Type-C in najnovejši standard USB 3.2 Gen 2 zmore rekordne hitrosti prenosa podatkov, in sicer do 1.000 MB/s oziroma 900 MB/s pri branju oziroma zapisovanju podatkov in je ne le prvi te vrste temveč eden najhitrejših ključkov USB na tržišču.

DT Max je zasnovan z mislijo na prenosljivost in udobje. Edinstveno grebenasto ohišje ščiti priključek, ko ga ne uporabljate in ga je mogoče enostavno premikati z enim samim gibom. Brezhibno prenašajte in shranjujte velike digitalne datoteke, kot so fotografije visoke ločljivosti, videoposnetki ločljivosti 4K/8K, glasba in druge vsebine z najvišjimi hitrostmi. Ključek ponuja zmogljivosti hrambe podatkov do 1 TB. Dodatek v obliki zanke obeska za ključe in LED-indikator delovanja naredita pogon idealen za uporabnike, ki pogosto potrebujejo shranjevanje podatkov na poti.

Ključek DataTraveler Max je na voljo v različicah z zmogljivostmi od 256 GB do 1 TB, zanj pa veljata petletna garancija in brezplačna tehnična pomoč. Za več informacij obiščite kingston.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.