27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Vitke tablice in pametna namizna ura

3 min read

To je sveža bera Lenovo novosti s sejma MWC v Barceloni. Posebej sta mi všeč modela Yoga Tab 13 in Yoga Tab 11, premijski tablici. Sploh večja, ki je praktično prenosni domači kino. Z velikim mobilnim zaslonom lahko začnete z novimi hobiji, morda ste se želeli naučiti peke: vse, kar potrebujete, so prave sestavine in čas, da si ogledate nekaj videoposnetkov z navodili za uporabo na tabličnem računalniku, ki deluje tako rekoč kjer koli – na kuhinjskem pultu, lahko ga primete v roke ali obesite, vse to zahvaljujoč novemu stojalu iz nerjavečega jekla.

Stojalo je prevlečeno s prevleko proti prstnim odtisom in je hkrati trden nosilec, njegova inovativna oblika valjanih robov pa omogoča več načinov rabe in položajev pod kotom za resnično prostoročno gledanje iz katere koli sobe. Naslonite ga na podlago v ležečem načinu in si oglejte oddaje v spalnici, obesite ga na kljuko na vratih ali pa ga preprosto nagnite v položaj, v katerem radi tipkate, pišete in rišete, z dodatkom Lenovo Precision Pen 2. Ti dodatki tablični računalnik spremenijo v pametnejši dnevnik, prednja kamera ločljivosti 8 MP pa skrbi za vrhunske video klice z zmanjšanjem hrupa v ozadju.

Yoga Tab 13 ponuja izjemne funkcije za celodnevno zabavo in pretakanje vsebin, saj nudi do 12 ur avtonomije (3) ob izjemno kakovostni sliki (ločljivost 1080p). Velik 13-palčni zaslon z ločljivostjo 2K LTPS je bolj energetsko učinkovit in manj odseven kot drugi zasloni LCD, ponuja 400 nits svetilnosti in 100-odstotno pokritost barvne lestvice sRGB. Zaslon premore tudi tehnologijo Dolby Vision® HDR, ki zagotavlja neverjetne podrobnosti in izjemno kakovost slike. Uživajte v spektakularnem zvoku s štirimi zvočniki JBL®, vključno z dvema vgrajenima v inovativno zvočno polico; Lenovo Premium Audio tuning in Dolby Atmos® združujeta vse za bolj poglobljeno zvočno izkušnjo. Poleg tega spodnja zvočna komora pomaga doseči do 450 Hz nizkih tonov za močan zvočni učinek, ki ga občutite. Pretakanje vsebin s storitve Netflix še nikoli ni zvenelo tako dobro.

Čas je na vaši strani (mize) – Lenovo Smart Clock 2
Začnite dan v stilu. Nova ura Lenovo Smart Clock 2 nudi preobrazbo nočne omarice (brez radovedne kamere, ki bi vdirala v zasebnost) in ponuja druge optimizirane dodatke, kot je neobvezni brezžični polnilnik za telefon, ki se zaskoči na mestu, ko je pritrjen). Zagotavlja tudi prijetno mehko nočno osvetlitev okolice na dnu ure.

Posodobljena zasnova in kompaktne mere pričajo o tem, da je Lenovo Smart Clock 2 izdelana za spalnico ali kjer koli že potrebujete uro, ki vse naredi. Na voljo je v treh modnih, a nevtralnih barvnih odtenkih: črni, sivi ali modri. Lenovo Smart Clock 2 z brezžično polnilno postajo pomaga, da se znebite nepotrebnega nereda in vrvic, saj je vaša nočna lučka, stereo radio, polnilna postaja in nočni asistent vse-v-enem. Odstranite moteče podatke s piskajočih telefonov in se odpočijte.

Pridobite čas za upravljanje pametnega doma, medtem ko brskate po storitvi Google Photos na 4-palčnem barvnem zaslonu na dotik, ali pa spalnico napolnite z umirjeno glasbo in pomirjujočimi zvoki ter razmislite o svojem dnevu. Ustvarite pot do boljših sanj, tako da izberete enega od temnejših vmesnikov in njegovo novo možnost izklopa zaslona; izberite svojo idealno nastavitev pametnega alarma kot del čudovitega jutra. Prav tako lahko vidite, kdaj se začne vaš naslednji sestanek, poslušate prometna poročila pred vožnjo na delo, na hitro ujamete ime izvajalca na seznamu predvajanja ali povprašate Googlovega pomočnika za vremensko napoved.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.