20. januarja 2021

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Še lažje izpolnjevanje novoletnih zaobljub

2 min read

Samsung Electronics je v aplikacijo Samsung Health vključil novo funkcijo za skupinske izzive. Od jutri, 12. januarja, naprej bodo lahko uporabniki Galaxy naprav v razdelku, poimenovanem Skupaj, v omenjeni aplikaciji preprosto ustvarili skupinski izziv – tako boste lahko s prijatelji tekmovali, kdo naredi največ korakov. Pri vsakem izzivu lahko sodeluje do 10 ljudi.

Skupaj je lažje
V povprečju tisti, ki uporabljajo izzive v aplikaciji Samsung Health, prehodijo 22 odstotkov več kot povprečni uporabniki aplikacije. To dokazuje, da sta motivacija in zdrava tekmovalnost lahko ključna dejavnika pri doseganju ciljev dobrega počutja.

Skupinski izziv je najnovejša razširitev funkcij za izzive. Obstaja tudi funkcija globalni izziv, ki je prav tako med bolj priljubljenimi in omogoča, da tekmujete v številu korakov proti vsem uporabnikom aplikacije Samsung Health iz celega sveta. Samsung pa je predstavil tudi 1:1 izziv, s katerim lahko izzovete najboljšega prijatelja ali družinskega člana.

Izboljšajte splošno počutje
Samsung Health je od uvedbe leta 2012 kot preprostega sledilca telesne pripravljenosti prerasel v celovito platformo za zdravje, dobro počutje in fitnes. Vključuje široko paleto funkcij, od virtualnih vaj in videoposnetkov za sprostitev, do sledenja vzorcem spanja, srčnega utripa in krvnega tlaka.
Ko so se zmogljivosti Samsung Health aplikacije razširile, se je povečalo tudi število uporabnikov – leta 2020 je aplikacijo uporabljalo že več kot 200 milijonov ljudi po vsem svetu. Samo v preteklem letu so uporabniki aplikacije skupaj porabili približno 3 milijarde kalorij in naredili približno 78 bilijonov korakov – kar je toliko korakov, kot bi jih naredili če bi 200-krat odkorakali do sonca in nazaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.