18. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Kocka za račune

1 min read

Epson je predstavil zanimiv tiskalnik računov, ki se poda slehernemu prodajnemu mestu. Tiskalnik TM-m50 je zanesljiv, hiter in enostaven tiskalnik računov, namenjen trgovcem, ki iščejo prilagodljiv, kompakten tiskalnik računov, ki se bo ujemal z njihovim obstoječim sistemom POS.

Tiskalnik TM-m50 ponuja podobne zmogljivosti kot običajni POS-tiskalnik, vključno s priključki za serijsko povezavo, povezavo USB in ločljivost tiskanja 180 dpi. Trgovci, ki natisnejo velike količine računov, bodo uživali v hitrosti tiskanja do 350 mm/s, prav tako pa tiskalnik krasita Epsonova pregovorna kakovost in zanesljivost.

Zasnova kocke, ki je na voljo v beli ali črni barvi, pomeni, da se bo tiskalnik ujel z estetiko katerekoli sodobne trgovine, majhne mere pa zagotavljajo, da ga je mogoče enostavno namestiti na pult ali pod rob police. Prilagodljiva namestitev poskrbi, da Epsonova “kocka” račun lahko izpiše na prednji ali zgornji strani, na voljo je tudi možnost namestitve na steno. Tiskalnik odlikuje zelo visoka zanesljivost, Epson za tiskalni mehanizem jamči s podatkom 20 milijonov vrstic, tiskalna glava pa naj bi bila kos 200 km vrstic, samodejni rezalnik pa 2,2 milijona rezom.

Tiskalnik TM-m50 bo naprodaj že v začetku leta 2021.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.