19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

DSM 7.0 je (skoraj) nared

1 min read

Synology je na dogodku 2021 AND BEYOND predstavil preizkusno različico novega operacijskega sistema za strežnike NAS Synology. Sistem z oznako DSM 7.0 Beta poganja številne rešitve za upravljanje in hrambo podatkov, varnostno kopiranje in hibridne oblačne storitve. DSM 7.0 izboljšuje vse vidike operacijskega sistema, od upravljanja prostora hrambe, preko uporabniškega vmesnika vse do funkcionalnosti, podprtih v oblaku, kot je na primer obsežno spremljanje naprav in shranjevanje na zahtevo.

  • Preoblikovane funkcionalnosti upravljanja hrambenega prostora za večjo zmogljivost, zanesljivost in dodatne možnosti vzdrževanja.
  • Številne izboljšave uporabnosti in funkcionalnosti, povezane z izboljšanimi varnostnimi funkcijami, kot je na primer varnejši in bolj preprost postopek avtentikacije.
  • Dodana podpora protokolu Fibre Channel za doseganje najnižje zakasnitve in lažje kasnejše nadgradnje.
  • Popolnoma nova izkušnja upravljanja fotografij z rešitvijo Synology Photos, ki združuje funkcije svojih predhodnikov: Synology Moments z umetno inteligenco in organizacijsko prilagodljivostjo Synology Photo Station.
  • Inovativne rešitve, kot so: Hybrid Share, ki povezuje storitve v oblaku z lokalnim hrambenim prostorom, Active Insight, ki omogoča spremljanje skupnih zmogljivosti in uporabe iz enotnega portala ter rešitve za varnostno kopiranje, ki združujejo robustno zaščito podatkov na nivoju celotnega sistema (bare-metal) s pripravnostjo, ki jo prinaša oblak.

Glavne lastnosti DSM 7.0 in predstavljene nove rešitve, ki jih lahko pričakujemo v letu 2021, so na ogled na naslednji povezavi: DSM 7.0 beta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.