26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsungov lomljivec, tretjič

2 min read

Začetek novega šolskega leta je prinesel tudi vrsto tehnoloških novosti, saj so današnji datum številna podjetja izkoristila za predstavitev jesensko-zimskih novotarij. Med njimi je tudi Samsung, ki je svetu pokazal najnovejši Galaxy Z Fold2 5G. Prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, nudi številne izboljšave in novosti ter prinaša novo, popolnoma drugačno mobilno izkušnjo. Galaxy Z Fold2 5G z večjim prepogljivim in glavnim zaslonom združuje eleganten dizajn z novimi intuitivnimi funkcijami za edinstveno mobilno izkušnjo, ki nudi vsestranskost v vsakdanjem življenju.

15,75-centimetrski (6,2-plačni) brezkončni-O prepogljivi zaslon zagotavlja še večjo uporabnost – brez da bi bilo potrebno odpreti drugi zaslon lahko uporabnik preveri e-pošto, poišče navodila za pot ali gleda svojo najljubšo vsebino. Ko prepogljivi telefon odpre, pa mu je na voljo 19,3-centimetrski (7,6-palčni) glavni zaslon z minimalnimi okvirji in kamera brez zareze. Izboljšana sta tudi vgrajena zvočnika, baterija zmogljivosti 4500 mAh pa bo tudi kos zahtevam delavnika in popoldanskih navad/razvad.

Telefon v dlani sedi dobro. Samsung ultra tanko steklo na glavnem zaslonu zagotavlja tudi izpopolnjen občutek zaslona. Galaxy Z Fold2 5G ima skriti tečaj, ki se s CAM-mehanizmom popolnoma prilega in zagotavlja samostoječi zaslon pod določenim kotom pri Flex načinu. Galaxy Z Fold2 5G uporablja tudi posebno čistilno tehnologijo, ki je bila prvič predstavljena že pri Galaxy Z Flip. Tehnologija v reži med ohišjem ter tečajem odbija prah in neželene delce za brezhibno prepogibanje.

Prodaja na dva tisočaka ocenjenega lomljivca (tehnoloških src) se prične 18. septembra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.