20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

LUMIX G100 je tu

1 min read

Panasonic razveseljuje ljubitelje fotografije z novim brezzrcalnim fotoaparatom LUMIX G100. Ta je namenjen predvsem vlogerjem ter ustvarjalcem vsebin in je kot takšen kot nalašč za predstavitev zgodb. Ponaša se s super lahkim in kompaktnim ohišjem, na račun izjemne zmogljivosti snemanja slik ter videoposnetkov pa uporabniku ni treba sklepati kompromisov glede kakovosti.

S senzorjem, ki je veliko večji od tistega, ki je na voljo v pametnem telefonu, lahko zajamemo čudovite slike in videoposnetke v številnih različnih situacijah. Čiste posnetke lahko naredimo tudi ponoči ali v slabših svetlobnih pogojih. Za profesionalni videz z lepo zamegljenimi ozadji pa poskrbi pomoč večjega senzorja MFT.

Zmogljiv 5-osni hibridni stabilizator slike je resnično zelo uporaben pri snemanju med gibanjem, saj gledalcem ponuja veliko bolj nemoteno, izpiljeno in prijetno doživetje. Na G100 se lahko zanesemo, ne glede na to, ali hodimo okoli svoje hiše, vozimo kolo ali celo snemamo iz vozila – stvari bodo vedno pri miru.

Zagotovljena je tudi vrhunska kakovost zvoka. LUMIX G100 vključuje integriran zvočni sistem s tehnologijo OZO Audio družbe Nokia – in je prvi brezzrcalni fotoaparat na svetu s to napredno funkcijo. Trije notranji mikrofoni snemajo čist in živahen zvok, ki je tako realističen, kot bi bili na mestu snemanja. G100 tudi sledi glasu zaznane osebe, pri čemer samodejno preklopi na najustreznejši način zvoka glede na situacijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.