23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Huawei stavi na umetno inteligenco

1 min read

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Rdeča nit dogodka je bila z umetno inteligenco podprto življenje.

Huawei je zavezan strategiji brezhibnega z umetno inteligenco podprtega življenja »1+8+n«, v kateri se znak »+« nanaša na tehnologije prostranega omrežja (WAN) in povezave na krajših razdaljah, s katerimi se lahko naprave med seboj povežejo in omogočijo skupno rabo zmogljivosti v različnih primerih rabe. Zaradi tega Huawei nadaljujejo z vlaganji v ključne tehnologije, predvsem mobilna omrežja 5G, Huawei Share, Huawei Assistant in izgradnjo porazdeljenega operacijskega sistema ter krepi dolgoročno konkurenčnost in nenehno predstavlja nove inovativne izdelke. Huaweieve mobilne storitve (HMS) pa omogočajo sinhronizacijo vsebin na več napravah in prinašajo revolucijo v službah, domovih in potovanjih.

Porazdeljene zmogljivosti bodo industriji prinesle veliko novih priložnosti. Koristi bodo imeli tako izdelovalci naprav (strojne) opreme kot razvijalci aplikacij. Omogočajo namreč lažje upravljanje z zmogljivostjo naprave, kar vodi v višjo stopnjo uporabe. Zmanjšajo pa tudi težave in stroške razvoja, saj razvijalec aplikacijo razvije samo enkrat, deluje pa na vseh. Največ prednosti pa bodo imeli uporabniki, kajti na voljo jim bo brezhibno z umetno inteligenco podkrepljeno življenje vključno z izkušnjo sodelovanja na več napravah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.