20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo in Netapp v španovijo

1 min read

Podjetji Lenovo in NetApp sta še poglobili svoje sodelovanje. Najavili sta namreč globalno partnerstvo, ki bo strankam preko inovativnih tehnologij in poenostavljene uporabniške izkušnje olajšalo modernizacijo okolij IT in pospeševanje njihove digitalne preobrazbe. Obe podjetji veljata za vodilna inovatorja na področjih visoko zmogljivega računalništva in sistemov hrambe podatkov, ki temeljijo na bliskovnem pomnilniku, zato sta v edinstvenem položaju, da IT-arhitekture dvigneta na še višji nivo, bodisi na robu, v omrežju ali oblaku.

Družbi Lenovo in NetApp skupaj že razvijata novo generacijo sistemov hrambe podatkov, ki jih bo krasil logotip Lenovo, arhitekturno pa bodo kombinacija NetAppovih vodilnih podatkovnih rešitev z bliskovnim pomnilnikom in večkrat nagrajenih strežnikov Lenovo ThinkSystem. Novi izdelki bodo uporabljali ključno programsko opremo podjetja NetApp, izdeloval pa jih bo Lenovo, ki bo tudi skrbel za zanesljivo dobavo, saj podjetje premore eno najboljših dobavnih verig med globalnimi tehnološkimi velikani (družba Gartner ga po kakovosti dobavne verige uvršča med vodilnih 5 podjetij na svetu). Prvi novi izdelki, ki so plod tega partnerstva, so sistemi iz družin Lenovo ThinkSystem DE ter DM Series.

V sklopu partnerstva bosta družbi v naslednjih mesecih postavili še novo skupno podjetje na Kitajskem, ki bo zagotavljalo lokalizirane rešitve podatkovno najhitreje rastočemu trgu na svetu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.