25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Ko mobilnik postane nadzorna kamera

1 min read

Synology je objavil preizkusno različico najnovejše nadgradnje rešitve za nadzor Surveillance Station 8.2. in hkrati povabil vse uporabnike naj se pridružijo programu testiranja. V prihajajoči različici bo prvič na voljo program LiveCam, ki spreminja mobilni telefon v nadzorno kamero. Prenovljena je tudi aplikacija DS cam, ki ponuja večje zmogljivosti in združljivost, na svoj seznam podprtih naprav pa dodaja tudi pametne zvočnike. Synology obljublja, da bo po končanem testnem obdobju temeljito preučil dragocene povratne informacije in predloge uporabnikov in jih po presoji vgradil v uradno različico rešitve Surveillance Station 8.2.

S pomočjo programa LiveCam se kamera na mobilniku spremeni v spletno kamero. Z namestitvijo omenjenega programa na svojo mobilno napravo lahko njeno kamero dodamo v omrežje rešitve Surveillance Station in npr. snemamo dogodke na poti ali v prostoru. Tako lahko koristno uporabimo svoje rezervne ali stare mobilne naprave, ki jih sicer ne uporabljamo več kot del videonadzornega sistema.

Program je na voljo za prenos v aplikacijskem centru, kjer lahko uporabniki izbirajo še med različnimi programi, ki bodo, glede na želje in potrebe uporabnika, dvignili raven učinkovitosti nadzornega sistema. Še dodatno izboljšanje učinkovitosti predstavlja podpora za pametne zvočnike, ki uporabnikom omogočajo oddajanje zvočnih sporočil, spremljanje okolja pa zagotavlja povezana spletna kamera.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.