28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo fabrika pri sosedih

1 min read

Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, je objavil, da bo v kratkem začel s proizvodnjo poslovnih rešitev za stranke v regiji EMEA v Evropi. V tovarni poslovnega partnerja, družbe Flex, na Madžarskem bodo izdelovali strežnike platforme x86 ter celovit nabor omrežnih naprav ter sistemov za hrambo podatkov v podatkovnih centrih. Stranke in partnerji v regiji EMEA bodo deležni hitrejših dobav izdelkov in višje prilagodljivosti le-teh.

tovarna Flex 1

Proizvodni obrat družbe Flex na Madžarskem bo povsem namenjen izdelavi izdelkov Lenovo, začenši s sestavo strežnikov x86, omrežnih naprav in sistemov za hrambo podatkov. Visoko integrirane strežniške rezine za podatkovne centre bodo v omenjeni tovarni lahko sestavili povsem po meri stranke.

Flex je že šesto leto strateški partner družbe Lenovo, za katero poleg strežnikov ThinkServer v omejenem obsegu izdeluje tudi osebne računalnike, telefone in izvaja popravila tabličnih računalnikov. Tovarna v mestu Sarvar je pred kratkim izdelala že pet milijonti Lenovo osebni računalnik, namenjen prodaji v regiji EMEA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.