29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Žepni vohun

1 min read

Canonov PowerShot SX620 HS je kompaktni fotoaparat s super povečavo. Ponuja 25-kratno optično povečavo, ki fotografa popelje bližje akciji. V ohišje fotoaparata sta vgrajena tipalo CMOS z ločljivostjo 20,2 milijona točk in procesor DIGIC 4+. Z intuitivnim upravljanjem in edinstvenim naborom ustvarjalnih učinkov pa PowerShot SX620 HS, ki ga odlikujejo možnosti preprostega povezovanja, pomaga sprostiti vašo ustvarjalno plat.

PowerShot SX620 HS crn

Zahvaljujoč novemu ultra širokokotnemu objektivu in 25-kratni optični povečavi, ki jo je mogoče zaradi tehnologije ZoomPlus povečati na 50-kratno, naredi PowerShot SX620 HS velik vtis. Ko fotografirate v gibanju, se osem načinov inteligentnega stabilizatorja slike prilagodi praktično vsakemu prizoru, kar zagotavlja podrobne in ostre subjekte. Žepni paparazzo video posnetke zajema v polni visoki ločljivosti (Full HD). Dinamični stabilizator slike nudi vizualno stabilnost na vsakem posnetku, celo pri veliki povečavi ali pri snemanju iz roke. Funkcija Story Highlights pa poveže fotografije in posnetke ter ustvari s spomini polne posnetke počitnic ali družinskih trenutkov/dogodkov.
PowerShot SX620 HS rdec
Za lažje deljenje fotografij poskrbi tehnologija Dynamic NFC, ki poskrbi, da se zna fotoaparat hitro povezati s pametnimi napravami in prenesti fotografije prek aplikacije Camera Connect. Z uporabo brezžične povezave pa jih lahko shranimo neposredno v storitve v oblaku, vključno s Canonovo iristo.

PowerShot SX620 HS bel

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.