27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Intel in Lady Gaga

1 min read

Intel in za oskarja nominirana ter šestkratna dobitnica nagrade grammy, Lady Gaga, sta na 58. letni podelitvi nagrad grammy zagotovila glasbeno izkušnjo, ki je še ni bilo mogoče videti. Z združevanjem edinstvene umetnosti Lady Gaga in inovativnih tehnologij podjetja Intel je sodelovanje botrovalo raznolikemu poklonu legendi glasbe. Revolucionarna predstava je prikazala moč tehnologije, da umetnikovo zmožnost za osupljivo predstavo na odru povzdigne na popolnoma nove načine.

Intel Lady Gaga 1

Predstava je bila revolucionaren trenutek za gledalce podelitev nagrad grammy, saj je vključila Intelove tehnologije, da bi uresničila vizijo Lady Gaga za resnično nepozabno praznovanje življenja in ustvarjalne poti legende. Z osupljivimi vizualnimi učinki in interaktivno vsebino, ki se je v realnem času odzivala na vsak premik in ukaz Lady Gaga, je kombinirana ekipa pri tej predstavi tvegala vse, da bi umetnici omogočila izražanje v novi dimenziji.

Intel Lady Gaga 2

Pod nadzorom Intelovih tehnoloških strokovnjakov in ustvarjalne ekipe Lady Gaga je posebna strojna oprema s procesorji Intel Xeon, Intel Core in Pentium zagotovila visoko zmogljivost za popolno koreografijo osvetlitve, zvoka in projekcijskih sistemov z dejanji Lady Gaga.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.