24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

PowerShot G7 X Mark II

2 min read

Canon je danes predstavil PowerShot G7 X Mark II, zmogljiv kompaktni fotoaparat, ki nudi edinstvene ravni nadzora brez primere ter neverjetno kakovost na vsakem posnetku. PowerShot G7 X Mark II, ki gradi na priznanem modelu PowerShot G7 X, je prvi fotoaparat, ki vključuje Canonov novi procesor DIGIC 7. S kombinacijo tipala CMOS z ločljivostjo 20,1 milijona točk vrste 1.0 in 4,2-kratne optične povečave je fotoaparat popoln za zajem fotografij in videov, vrednih deljenja z drugimi, tiskanja in prikazovanja, brez filtrov ali obsežnega urejanja.

Canon_G7X_MARKII_1 Canon_G7X_MARKII

PowerShot G7 X Mark II združuje izjemno zmogljivost v kompaktnem ohišju – njegovo ergonomsko oblikovanje se prilega estetiki serije PowerShot G, obenem pa nudi intuitivno rokovanje in takojšnji dostop do nadzornih gumbov, ki jih najpogosteje uporabljate. S Canonovo natančno optiko, z neverjetno hitrostjo, s polnim ročnim nadzorom in z izboljšano povezljivostjo je PowerShot G7 X Mark II izpopolnjen fotoaparat za vse, ki želijo prevzeti nadzor in fotografirati na svoj način.

Canon_G7X_MARKII_2

Nadobudni filmski režiserji lahko zaupajo PowerShotu G7 X Mark II, saj snema filme Full HD z občudovanja vredno jasnostjo. Poln ročni nadzor vam omogoča dostop do vseh nastavitev osvetlitve, zaradi česar lahko postavite in prilagodite vsak posnetek, da ustreza vašemu stilu. Zaradi izboljšanega sledenja subjektom v procesorju DIGIC 7 je zajem podrobnosti v filmih preprost, od spremembe obrazne mimike do nenadnih premikov. Canonov dinamični stabilizator slike v kombinaciji z načinom Auto Level samodejno popravi tresenje fotoaparata prek petih osi, kar zagotavlja, da so prizori mirni in obzorja v ravnini, tudi če snemate na poti ali iz neobičajnih kotov. Za zajem hitrega dogajanja v določenem časovnem obdobju poskrbi način Time-Lapse Movie, ki ustvari edinstvene, pohitrene videe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.