16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Skeniranje čekov?

1 min read

Za posebne naloge so posebne naprave. Med slednje vsekakor sodita tudi namenska skenerja Canon imageFORMULA CR-190i II in CR190i II UV. Gre za skenerja čekov, namenjena bankam, trgovcem na drobno in finančnim institucijam, ki potrebujejo višje hitrosti skeniranja, zanesljivost in varnost.

CR-190i II 1
Canonova visokokakovostna optika in trpežen sistem podajanja papirja v seriji skenerjev CR-190i II zmanjšujeta število napak in zagotavljata, da se naloge izvajajo tekoče in natančno pri hitrostih do 190 čekov na minuto. Serija CR-190i II ima vgrajen stresalnik, ki izboljšuje zanesljivost podajanja, še posebej pri skeniranju različno velikih čekov.
CR-190i II 2
Za pomoč pri preprečevanju prevar tako na prodajnih mestih kot v zalednih pisarnah napravi zajemata in samodejno obdelata tako slikovne podatke kot podatke MICR (prepoznavanje zapisov z magnetnim črnilom) v enem samem preprostem delovnem postopku. Za izboljšano varnost je model imageFORMULA CR190i II UV opremljen z virom ultravijolične svetlobe, ki z zajemanjem običajnih in ultravijoličnih slik z enim samim prehodom omogoča napredno odkrivanje prevar.

Zdaj veste …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.