26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

OptiSpace za rezervacijo poslovnih prostorov

2 min read

Slovensko podjetje Opti.Space je predstavilo globalno spletno platformo za ponudnike in kupce storitev za kratkoročno uporabo poslovnih in drugih prostorov. Prostore, kot so pisarne, konferenčne dvorane, saloni ali celo telovadnice je tako po novem mogoče kratkoročno rezervirati za opravljanje različnih dejavnosti – hitro in enostavno preko platforme Opti.Space, ki deluje podobno kot sistem oddajanja in iskanja prenočitvenih kapacitet Airbnb.

Opti.Space je spletna platforma, kjer se srečujejo tako ponudniki že obstoječih a neizkoriščenih poslovnih kapacitet in kupci storitev, ki potrebujejo prostor zgolj začasno – za kratkoročno uporabo. Preko platforme Opti.Space lahko uporabniki rezervirajo oziroma dajo v uporabo prostor za uro, dan, teden ali dlje časa. Rešitev je fleksibilna, enostavna in prijazna za obe strani, tako ponudnike kot za kupce storitev, saj so na enem mestu zbrani vsi prostori, ki se dajejo v (so)uporabo.

Primeren je za vse, ki večino časa ne potrebujejo pisarne ali prostora, ali pa le-tega občasno potrebujejo za krajši čas oziroma iščejo primerno opremljen prostor za svojo poslovno aktivnost. Najem prostora preko Opti.Space je odlična možnost za vse, ki začenjajo s svojim poslovanjem in si težko privoščijo fiksne stroške najema prostora. Priložnost pa se hkrati ponuja lastnikom ali najemnikom prosotorov, ki teh ne potrebujejo 24 ur na dan – preko platforme Opti.Space jih lahko ponudijo v (so)uporabo in si na ta način pokrijejo stroške najema, vzdrževanja ali celo zaslužijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.