29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telemachovi pospeški

1 min read

V teh dneh je Telemach vsem obstoječim naročnikom fiksnih storitev v 43 različnih paketih za zasebne in poslovne uporabnike povišal hitrosti dostopa do interneta. Hitrosti so se v večini paketov povečale vsaj za tretjino, pri nekaterih pa je prišlo tudi do povečanja za več kot polovico prejšnjih vrednosti.

Telemach tako iz leta v leto nadaljuje z nenehnim dvigovanjem internetnih hitrosti za obstoječe in nove uporabnike storitev. V manj kot petih letih se je denimo hitrost interneta v začetnemu trojčku Silver dvignila iz 8 Mbps na 50 Mbps, s čimer je Telemach postavil standarde na trgu, saj lahko takšno hitrost za razliko od ostalih ponudnikov zagotovi vsem naročnikom paketa v Sloveniji. V trojčku za najzahtevnejše uporabnike GOLD TROJKA Premium pa se je hitrost iz 80 Mbps povišala kar do 300 Mbps.

Novi fiksni paketi EON Light, EON Full in EON Premium dosegajo še višje internetne hitrosti, saj delujejo na GIGA omrežju, največjemu omrežju nove generacije v regiji s ciljem slovenskim uporabnikom ponuditi internetne hitrosti do 1 Gbps. Minimalna hitrost interneta v začetnem paketu EON Light trenutno dosega 75 Mbps, kar je občutno več od primerljivih konkurenčnih paketov na slovenskem trgu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.