Daljinsko bliskanje

V Sonyju so razvili prilagodljiv radijsko vodeni sistem osvetljevanja fotografiranega motiva z bliskavico/ami. Te fotografom omogočajo ustvarjalno svobodo za preizkušanje različnih nastavitev fotoaparata v vseh svetlobnih pogojih.
FA-WRC1M_Sonyjev radijsko vodeni sistem osvetljevanja(1)
Sistem je zasnovan tako, da omogoča združljivost s Sonyjevimi fotoaparati α z izmenljivimi objektivi in zunanjimi bliskavicami. Vključuje brezžični radijski upravljalnik FA-WRC1M ter brezžični radijski sprejemnik FA-WRR1. Z dosegom do 30 metrov omogoča uporabniško izkušnjo fotografiranja z izredno prilagodljivo brezžično bliskavico v vseh pogojih fotografiranja; z načinom samodejne osvetlitve TTL, ročnim načinom ali načinom skupina. Sistem lahko nadzoruje do 15 posameznih bliskavic v največ petih skupinah.
FA-WRC1M_Sonyjev radijsko vodeni sistem osvetljevanja
Med uporabo sistema je način fotografiranja, razmerje med bliskavicami in izravnavo osvetlitve oddaljenih bliskavic mogoče nadzorovati prek lokalnega upravljalnika. Opremljen je z nadzorno ploščo, enostavno za uporabo, ki omogoča komuniciranje z vsakim sprejemnikom posebej. Kot dodatno vrednost izpostavlja daljinsko proženje več fotoaparatov naenkrat, kar bodo še posebej cenili športni fotografi in tisti, ki fotografijo v divjini.
FA-WRC1M_left-Mid
Nov sistem osvetljevanja, na voljo bo septembra, bo omogočal hitrosti sinhronizacije bliskavice do 1/250 sekunde s hitro sinhronizacijo. Stopnjo bliskavice je mogoče nadzorovati v več kot 25 korakih (1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64, 1/128, 1/256) stopenj za izravnavo osvetlitve pa v korakih po 1/3 EV.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.