27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Aplikacija za enostavno lepšanje fotografij

2 min read

Kitajski Lenovo v zadnjih letih nase opozarja ne le s strojno temveč tudi programsko opremo. Zadnja v vrsti je aplikacija Lenovo Photo Master 2.0. Ta poskrbi, da bodo tudi novinci na področju digitalne fotografije svoje najdražje spomine enostavno obdelali do popolnosti, saj prinaša nove tehnologije in pametne funkcije, kot so Auto Face Replace, OneKey Beautifier, Smart Event Sort.
Lenovo Photo Master 2.0 in družina
Tehnologija Auto Face Replace prinaša učinkovito orodje za popravljanje obrazov na fotografijah, saj zna tudi iz na videz neuporabnih skupin fotografij ustvariti eno odlično fotografijo. Dodatno lahko uporabniku predlaga zamenjavo ali urejanje obrazov na seriji fotografij z obrazi iz drugih fotografij. S to funkcionalnostjo in drugimi izboljšavami aplikacija Photo Master 2.0 močno izstopa med sorodnimi programskimi rešitvami, saj urejanje fotografij postavlja tako za hobi fotografe, fotografske navdušence kot tudi popolne začetnike. Vsi namreč lahko z njeno pomočjo enostavno izdelajo kar najboljše fotografije.

Lenovo Photo Master 2.0 in prijatelji
Photo Master 2.0 z uporabo tehnologije prepoznavanja obrazov poskrbi, da fotografij, na katerih posamezna oseba miži, ne bomo kar zavrgli, saj omogoča »kirurško« zamenjavo neustreznih mimik obraza z boljšimi iz drugih fotografij. Rezultat je odlična fotografija v vsakem primeru. Aplikacija je uporabna za vse vrste fotografij, tako poročno fotografijo in druge dogodke kot vsakdanjo družinsko ali dopustniško fotografijo. Auto Face Replace poskrbi, da uporabnikovi fotografski napori niso bili zaman.

Eksploziji izdelave selfijev in deljenja fotografij na družabnih omrežjih se prilagaja tudi Photo Master 2.0, ki premore vrsto funkcij izboljšav ljudi in pokrajine na fotografijah. Z edinstvenimi in praktičnimi funkcijami, kot so povečava oči, izbira barve kože, odprava podočnjakov in podobnimi, lahko v zgolj nekaj sekundah opravimo digitalno preobrazbo fotografije. Ta je takoj videti bolje, ne da bi morali obvladati kompleksne tehnike fotografiranja.
Lenovo Photo Master 2.0 družinska fotografija
Photo Master 2.0 bo že prednaložen na vseh novih prenosnih računalnikih Lenovo YOGA in na različnih modelih ideapad (z izjemo družin K in E), vsi ostali pa bomo zanj morali odšteti dobrega desetaka.

Kako preprosta je uporaba aplikacije Photo Master 2.0, si lahko ogledate na povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=_i8jA3dAMOk

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.