22. oktobra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Računalnik ThinkPad X1 2-v-1 Gen 10 Aura Edition je zasnovan tako, da ponuja neprimerljivo vsestranskost in zmogljivosti, zato je vrhunska rešitev za profesionalce, ki potrebujejo prilagodljivost, mobilnost in zmogljivosti. Kot nov računalnik 2-v-1 Copilot+ PC z izjemno svetlim zaslonom OLED s spremenljivo frekvenco osveževanja do 120 Hz naprava gladko prehaja med prenosnim in tabličnim načinom, kar uporabnikom omogoča prilagajanje različnim delovnim scenarijem – najsi gre za zapisovanje na sestankih, skiciranje s pisalom Lenovo Yoga Pen ali delo s kompleksnimi poročili. ThinkPad X1 2-v-1, ki ga poganjajo procesorji serije Intel® Core™ Ultra 200V z grafiko Intel® Arc™ in integrirano NPE zmogljivosti do 48 TOPS, je zasnovan tako, da zlahka opravlja naloge, ki jih poganja umetna inteligenca, od ustvarjanja vpogleda v podatke v realnem času do izboljšanja vizualnih predstavitev. ThinkPad X1 2-in-1 Gen 10 Aura Edition kot računalnik Copilot+ ponuja neprimerljive zmogljivosti in avtonomijo baterije ter najvišji razpoložljivi standard za varnost Windows. Uporabniki lahko pospešijo svojo produktivnost in ustvarjalnost z novimi izkušnjami z umetno inteligenco, kot so podnapisi v živo s prevajanjem, ki jim omogočajo sporazumevanje s prijatelji in družino v različnih jezikih, ali Cocreator in Paint, ki navdihuje ustvarjalnost uporabnikov in jim pomaga uresničiti njihove zamisli. Te funkcije programa Copilot+ PC bodo pri Microsoftu na voljo od konca novembra.

ThinkPad X1 2-v-1 Gen 10 Aura Edition

Lenovo Aura Edition dviga personalizacijo in uporabniško izkušnjo na novo raven. Vsebuje pametne načine Smart Modes, ki prek preprostega vmesnika omogočajo intuitiven dostop za personalizacijo različnih opravil, kot so sodelovanje, skrb za dobro počutje in zasebnost, ter zagotavljajo, da naprava optimizira svoje zmogljivosti in porabo energije glede na potrebe uporabnika. Funkcija Smart Share omogoča nemoteno deljenje slik s pametnimi telefon, funkcija Smart Care pa zagotavlja takojšen dostop do orodij za podporo Lenovo in tako uporabnikom zagotavlja pomoč pri reševanju težav v realnem času na dosegu roke. Te funkcije so zasnovane tako, da so računalniki ThinkPad bolj intuitivni in odzivni ter zagotavljajo prilagojeno in varnejšo uporabniško izkušnjo za vse vrste strokovnjakov.

ThinkPad X1 2-v-1 Gen 10 Aura Edition je z avtonomijo baterije več kot 18 ur zasnovan za celodnevno uporabo, kar strokovnjakom zagotavlja prilagodljivost, da lahko delajo od koder koli, ne da bi jih skrbelo pogosto polnjenje. Izbirna vrhunska haptična ploščica na dotik in ikonična kroglica TrackPoint zagotavljata natančen nadzor in udobno navigacijo, pisalo pa ponuja intuitivno interakcijo za skiciranje, beleženje ali dodajanje opomb v dokumente.

Poleg tega je naprava zasnovana bolj trajnostno, saj ima vgrajeno zamenljivo baterijo in je izdelana iz 75 % recikliranega aluminija za pokrova A in C ter 55 % recikliranega aluminija za pokrov D. Njena embalaža ne vsebuje plastike, saj je izdelana iz bambusa in sladkornega trsa.

Varnost in zasebnost sta ključni sestavini računalnika ThinkPad X1 2-v-1 Gen 10. Ta vključuje napredne varnostne funkcije ThinkShield, kot so bralnik prstnih odtisov, vgrajen v tipkovnico, infrardeča kamera s prepoznavo obraza in zaslonko za zasebnost, ki omogočajo zaščito podatkov in zasebnost uporabnika. Poleg tega je z robustnim testiranjem MIL-SPEC 810H poudarjena vzdržljivost (9), zaradi česar je naprava odpornejša in primerna za rabo v zahtevnih okoljih.

Uporabniki lahko s ThinkPad X1 2-v-1 Gen 10 Aura Edition racionalizirajo svoj delovni proces, brez težav sodelujejo in so zaščiteni, ne glede na to, ali delajo od doma, na poti ali v pisarni. Od hibridne funkcionalnosti do zmogljivih izboljšav, ki jih poganja umetna inteligenca, naprava na novo opredeljuje, kaj pomeni pametnejše, hitrejše in varnejše delo v današnjem dinamičnem poslovnem okolju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.