22. oktobra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Povezan dom je način življenja

V zadnjih letih smo priča neverjetnemu napredku tehnologije, ki preoblikuje naš vsakdanjik na način, ki si ga nekoč nismo mogli niti zamisliti. Povezan dom, ali t.i. “connected home”, ni več samo trend ali modna muha, temveč postaja temelj sodobnega bivanja. Si bi želeli, da vaš dom živi, diha in dela z vami, olajšuje vsakodnevna opravila in dviguje kakovost vašega življenja na višjo raven? Oglejmo si, kako lahko povezane naprave v vaši dnevni sobi, kuhinji in pri čiščenju spremenijo vaš dom v futuristično zatočišče.

Zabava: Pametni televizorji za povezano izkušnjo

V svetu povezanega doma je pametni televizor mnogo več kot le zaslon za gledanje filmov; je središče vašega doma, vir neskončnih možnosti in zabave.

Samsung AI TV: Srce vaše dnevne sobe

Predstavljajte si, da se po dolgem dnevu vsedete na kavču, vklopite svoj Samsung pametni televizor Neo QLED 8K QN900D in brez vstajanja prilagodite svetlobo, preverite vreme ali začnete predvajati svoj najljubši film na Netflixu. Samsung televizor omogoča integracijo s pametnimi napravami v domu, kar pomeni, da lahko nadzorujete svoje domovanje s samo enim daljincem. Prav tako vam ponuja dostop do širokega nabora aplikacij in pretočnih storitev, kar zagotavlja, da nikoli ne boste ostali brez zabave.

To omogoča aplikacija SmartThings, ki deluje tudi v povezavi s standardom povezljivosti Matter. Matter podpira več kot 280 svetovnih podjetij, kar vam omogoča izbiro najprimernejših domačih naprav in preprosto upravljanje vašega pametnega doma. Čeprav je aplikacija Samsung prvotno razvita za naprave Samsung, je mogoče naložiti tudi druge naprave, kar omogoča enostavno pametno upravljanje vašega doma. Aplikacija SmartThings omogoča uporabnikom tudi , da na svojem TV zaslonu v realnem času vidijo 3D prikaz vseh povezanih naprav v gospodinjstvu. Od pralnih strojev in hladilnikov do pametnih žarnic in termostatov, 3D prikaz zemljevida ponuja celovit pregled nad vsemi napravami, ki so povezane preko SmartThings platforme. Uporabniki lahko hitro prepoznajo naprave, ki nepotrebno porabljajo energijo, in jih izklopijo ali prilagodijo nastavitve, da zmanjšajo porabo.

Kuhinja: Pametne naprave za večjo učinkovitost

Kuhinja je prostor, kjer povezan dom resnično pokaže svojo moč. Pametne naprave v kuhinji ne le olajšajo pripravo obrokov, ampak tudi prinesejo inovacije in učinkovitost v vsakdanje kuhanje.

Samsung nenehno inovira s svojo linijo hladilnikov, pralnih strojev in drugih gospodinjskih aparatov, ki so ne samo estetsko dovršeni, ampak so tudi izjemno energetsko učinkoviti. Novi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj RB6000D z digitalnim inverterjem in SmartThings Energy omogoča uporabnikom, da nadzirajo porabo energije, optimizirajo delovanje in celo spremljajo mesečne stroške energije na daljavo. To zagotavlja, da je vaš dom ne samo povezan, ampak tudi okolju prijazen​​.

Ali ste vedeli, da lahko tudi znatno pospešite hlajenje ali zamrzovanje? Z enim dotikom gumba uživajte v prednostih hitrega in učinkovitega hlajenja; Power Cool vpihuje zelo hladen zrak v notranjost hladilnika, da hitro ohladi živila ali najljubše pijače, medtem ko Power Freeze v zamrzovalnik prinaša hiter naval hladnega zraka za zamrzovanje ali strjevanje zamrznjene hrane ter izdelavo ledu.

Pametne pečice

Pametne pečice so prave čarovnije v sodobni kuhinji. Predstavljajte si, da lahko s svojim pametnim telefonom predogrejete pečico na poti domov ali nastavite idealno temperaturo za pečenje torte, ne da bi sploh stopili v kuhinjo. Samsung pametne pečice prepoznajo vrsto hrane in samodejno prilagodijo temperaturo in čas kuhanja za popolne rezultate. Nič več ugibanja, le popolni obroki vsakič.

Čiščenje: Pametni pralni stroji in učinkoviti sesalniki

Čiščenje doma je pogosto nadležno opravilo, a pametne naprave lahko to nalogo spremenijo v preprosto in celo zabavno izkušnjo.

Predstavljajte si pralni stroj, ki se prilagodi vašemu življenju, ne obratno. V srcu Samsung pralnega stroja WW9400B je tehnologija Ecobubble™, ki spreminja pravila igre v svetu pranja. Ta inovativni sistem uporablja mehurčke za učinkovito čiščenje vaših oblačil. Z dodano funkcijo AI Ecobubble™ se z mešanjem pralnega sredstva, vode in zraka ustvarijo drobni mehurčki. Ko se sprostijo v boben pralnega stroja, ti mehurčki prodrejo globoko v tkanino in hitro odstranijo umazanijo ter madeže tudi pri nizkih temperaturah. Lepota sistema Ecobubble™ je v tem, da zagotavlja visoko učinkovitost pranja, hkrati pa ohranja kakovost in nego tkanin.

Brez dobrega sesalnika živeti ni

Se strinjate, da je sesalnik ena tistih stvari, ki ne sme razočarati? Bespoke Jet AI ne le omogoča brezhibno čistočo, ampak zagotavlja tudi udobje in eleganco, ki ju pričakujemo od sodobnih naprav. Poleg močne sesalne zmogljivosti in naprednih funkcij umetne inteligence, sesalnik prinaša raznoliko dodatno opremo, ki omogoča temeljito čiščenje vsakega kotička vašega doma. Aktivna dvojna krtača z vgrajenimi LED lučmi osvetljuje temne površine, medtem ko tanka LED krtača+ omogoča dostop do težko dostopnih mest. Najboljše pri tem sesalniku je, da je oblikovan kot eleganten dodatek vašemu domu, ki ga ni potrebno skrivati v omari.

Povezan dom ni le modna muha, temveč predstavlja nov standard življenja. Integracija pametnih naprav za zabavo, kuhanje in čiščenje omogoča večje udobje, učinkovitost in varnost v vašem domu. Z uporabo naprednih tehnologij, ki jih ponuja Samsung, lahko svoj dom preoblikujete v pametno zatočišče, kjer bodo vsakodnevna opravila postala enostavnejša in bolj prijetna. Pripravite se na prihodnost, kjer je povezan dom način življenja, ki vam omogoča več časa za tisto, kar vam je resnično pomembno.

Ponudbe, ki jih ne gre spregledati!

Z linijo Bespoke lahko dosežete čist dom brez kompromisov. Za nekatere modele Samsung hladilnikov, pralnih in sušilnih strojev ter kombiniranih pralno-sušilnih strojev, kupljenih do 31. decembra 2024, lahko pridobite 5-letno garancijo. Prav tako vas čaka 3-letna garancija za določene modele Samsung sesalnikov, ki so bili kupljeni v istem obdobju.

Več informacij o izdelkih in registraciji pridobite na spletni strani Samsung.

50 % popusta na drugi TV

Samsung Festival ponuja posebno ugodnost za kupce TV sprejemnikov. V okviru letošnje akcije bodo kupci ob nakupu dveh v promociji vključenih televizorjev prejeli 50 % popust na cenejšega, ki se bo obračunal neposredno v nakupovalni košarici, pred plačilom.

Ekstra cool ponudba, ki je ne smete zamuditi

Kupite hladilnik z izjemnim popustom! Do 28. julija 2024 ali do razprodaje zalog kupite enega od Samsung hladilnikov RB6000D po odlični ceni pri določenih partnerjih, in za darilo prejmite še Tefal posode, ki bodo dopolnile in polepšale njegovo notranjost. Več o tej posebni promociji izveste na spletni strani Samsung.

Vsebino omogoča Samsung Slovenija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.