27. julija 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Sejem VivaTech: HONOR s štirislojno arhitekturo umetne inteligence

3 min read

Sejem VivaTec, eden največjih evropskih tehnoloških in inovacijskih dogodkov, je bil povsem pričakovano v znamenju umetne inteligence. Pri tem je prednjačilo podjetje HONOR, ki je predstavilo svoj inovativen pristop k umetni inteligenci na napravah – v obliki revolucionarne štirislojne strategije UI. HONOR je prav tako napovedal prihajajoče izkušnje Gen-AI z Google Cloud, ki bodo predstavljene na njihovih prihajajočih pametnih telefonih, kar odpira vznemirljive priložnosti za izboljšanje uporabniške izkušnje.

»V družbi HONOR smo trdno prepričani, da lahko z združitvijo moči personalizacije, intuitivnosti in zaščite zasebnosti umetne inteligence na napravi vsakdo varno in zanesljivo izkoristi celoten potencial umetne inteligence,« je rekel George Zhao, izvršni direktor družbe HONOR Device Co.,Ltd. »Prav tako smo veseli, da lahko nadaljujemo z Google Cloud ter s skupnim strokovnim znanjem izkoristimo potencial hibridnega pristopa in našim uporabnikom zagotovimo še bolj brezhibno izkušnjo umetne inteligence,« je dodal.

Štirislojna arhitektura UI HONOR

Med osrednjim predavanjem na Vivatechu je HONOR predstavil svojo štirislojno arhitekturo umetne inteligence in razložil strateško osredotočenost na integracijo umetne inteligence v MagicOS. Ta arhitektura je sestavljena iz različnih plasti, z umetno inteligenco med napravami in med operacijskimi sistemi na osnovni plasti, ki tvori temelje odprtega ekosistema z omogočanjem deljenja računalniške moči in storitev med različnimi napravami in operacijskimi sistemi. Na tej podlagi plast umetne inteligence platforme omogoča personaliziran operacijski sistem, ki olajša interakcijo med uporabniki in računalniki na podlagi njihovih namenov in prilagojene dodelitve virov. Na tretji ravni umetna inteligenca na ravni aplikacije prinaša val inovativnih, generativnih aplikacij umetne inteligence, ki bodo spremenile uporabniško izkušnjo. Na samem vrhu Cloud-AI Services uporabnikom zagotavlja enostaven dostop do ogromnih storitev v oblaku, hkrati pa poudarja zaščito zasebnosti, kar ustvarja celovito in napredno izkušnjo UI.

Kot del operacijskega sistema MagicOS 8.0 je Magic Portal prvi uporabniški vmesnik v industriji, ki temelji na nameri, ki razume vedenje uporabnikov in poenostavi zapletene naloge v procese v enem koraku. Magic Portal trenutno podpira sto vrhunskih aplikacij v sedmih scenarijih, vključno s potovanji, produktivnostjo, sporočanjem, iskanjem, zabavo, nakupovanjem in družbenimi omrežji, z načrti za razširitev scenarijev uporabe, da bi v prihodnosti zagotovili še bolj brezhibne in inteligentne izkušnje UI.

Kot del HONOR-jeve štiriplastne arhitekture je HONOR pripravljen na integracijo vrhunskih izkušenj Gen-AI, ki jih poganja Google Cloud, v svoje prihajajoče pametne telefone, s čimer uporabnikom obljublja novo raven inteligence in inovacij, hkrati pa izboljša zaščito zasebnosti.

Revolucionarna izkušnja portretne fotografije s serijo HONOR 200

Po uspešnem lansiranju AI Motion Sensing Capture, vrhunske funkcije, ki uporablja UI za samodejno zajemanje hitrega dogajanja, je HONOR napovedal, da bo prihajajoča serija HONOR 200 dvignila mobilno fotografijo na novo raven s povsem novim portretom, izboljšanim z UI. izkušnje.

Serija HONOR 200 bo revolucionirala portretno fotografijo, saj bo v vsak korak procesa prinesla mojstrstvo Studia Harcourt, legendarnega francoskega fotografskega studia, ki slovi po svojem strokovnem znanju na področju klasične portretne fotografije slavnih, z uporabo tehnologije umetne inteligence za ustvarjanje ikoničnega, legendarnega studijskega učinka osvetlitve in sence.

Z uporabo umetne inteligence za učenje iz obsežne baze podatkov Studia Harcourt serija HONOR 200 uspešno razčleni celoten postopek fotografiranja portretov v devet različnih korakov in popolnoma posnema Harcourtovo metodo ter zagotavlja brezhibne portrete studijske kakovosti.

Serija HONOR 200, ki jo poganja MagicOS 8.0, ki še utrjuje HONOR-jevo zavezanost demokratizaciji tehnologije umetne inteligence, bo v Parizu predstavljena 12. junija 2024.

Da bi umetna inteligenca postala še bolj dostopna širšemu občinstvu, je HONOR napovedal uvedbo operacijskega sistema MagicOS 8.0 na pametnih telefonih HONOR Magic V2 in HONOR 90, s ciljem omogočiti še več uporabnikom, da izkusijo transformativno moč umetne inteligence.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.