23. junija 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Storitev, ki mobilne naprave ščiti pred spletnimi nevarnostmi

2 min read

Digitalni svet, ki naša življenja bogati in nas povezuje, hkrati prinaša tudi različne pasti; pri tem so še posebej izpostavljeni otroci in mladostniki. V Telekomu Slovenije so zato zasnovali družbeno odgovorno platformo Uživajmo pametno; njen namen je ozaveščanje o uravnoteženi, varni in odgovorni rabi digitalnih tehnologij. V tem okviru so popolnoma prenovili tudi linijo mobilnih paketov za mlade SUPR, ki so prilagojeni starostnim skupinam in njihovim komunikacijskim potrebam, z vključeno storitvijo Varen splet pa je poskrbljeno tudi za ustrezno zaščito pred spletnimi nevarnostmi.

Mladi na spletu preživljajo vedno več časa, zato je ob odgovorni rabi naprav ključna ustrezna zaščita mobilnih naprav pred spletnimi grožnjami. Varen splet je storitev, ki mobilne naprave varuje pred nevarnimi spletnimi stranmi tako, da uporabnika na nevarnost opozori in ustavi.

»Paketi SUPR so resnično super: so cenovno dostopni, varni in vključujejo velike količine prenosa podatkov. Pakete smo v celoti prilagodili potrebam različnih starostnih skupin mladih uporabnikov, ki skupaj z njimi rastejo in se razvijajo, saj so namenjeni mladim od 6. do 31. leta. Pri tem smo poseben poudarek namenili varnosti, torej temu, da lahko mladi v uporabi tehnologije uživajo pametno,«pravi Luca Borzatta, direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije.

Prednost prenovljenih SUPR paketov je torej tudi v tem, da »rastejo« z mladim uporabnikom od 6. leta dalje, na voljo pa so že od 5 evrov mesečno.

Paket SUPR mini je namenjen najmlajšim, in sicer od šestega do dopolnjenega 11. leta; naročnik paketa je starš oz. zakoniti zastopnik. Paket za 5 evrov mesečno vključuje 1000 enot klicev in sporočil ter 1 GB prenosa podatkov v Sloveniji oziroma v državah območja EU-tarife ter storitev Varen splet.

Mladim od 11. do dopolnjenega 15. leta je namenjen paket SUPR najst za 11 evrov mesečno; tudi v tem primeru je naročnik paketa starš oz. zakoniti zastopnik. Paket vključuje neomejene klice, sporočila in prenos podatkov v Sloveniji ter 11,6 GB prenosa podatkov v državah območja EU-tarife. Tudi ta paket ima vključeno storitev Varen splet.

Obstoječi paket SUPR je še naprej namenjen mladim od 15. do 31. leta, in sicer za 16 evrov mesečno. Paket vključuje neomejene klice, sporočila in prenos podatkov v Sloveniji z gigabitnimi hitrostmi, ob tem pa vsak mesec kar 22 GB v državah območja EU-tarife. V paketu je omogočena brezplačna storitev Varen splet, ki jo naročnik le aktivira.

Obraz privlačne kampanje SUPR je postal Glubglub – lik, ki tehnologijo uporablja na … ne najbolj pameten način. Njegova nespametna uporaba spleta in pametnih tehnologij se nikoli ne konča dobro zanj, zato je Telekom Slovenije zanj in vse ostale pripravil pakete SUPR ter spomnil, da pametna tehnologija ni dovolj – pamet mora biti v glavi. 

Več o SUPR – https://ts.si/supr

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.