20. maja 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

AI TV je tu – spoznajte izjemni Samsung Neo QLED 8K

4 min read

Pozabite na vse, kar ste mislili, da veste o televizorjih. Novi Samsung televizor ni le nov model, je velik skok naprej v tehnološki evoluciji, ki združuje umetno inteligenco in vrhunsko oblikovanje. Ta novi televizor spreminja pravila igre in jih preoblikuje, tako da lahko gledalci doživijo prihodnost zabave v svojem domu. Z neprimerljivo slikovno kakovostjo in intuitivnim zvočnim sistemom, ki sledi vsakemu dejanju na zaslonu, Samsung Neo QLED 8K obljublja, da bo vsak večer pred TV-jem transformacija vašega doma v portal v drugi svet.

Napredna AI tehnologija v srcu Neo QLED 8K

Osrednji del Samsung Neo QLED 8K televizorja je njegov napredni NQ8 AI Gen3 procesor, najzmogljivejši AI procesor, ki ga je Samsung kdaj koli razvil. S svojo izboljšano nevronsko procesno enoto (NPU), ki je dvakrat hitrejša od prejšnje generacije, in osemkrat večjim številom nevronskih mrež, procesor prinaša izjemno povečanje zmogljivosti. Z 512 nevronskimi mrežami je NQ8 AI Gen3 zasnovan za izboljšanje vsakega vidika slike v realnem času, od izboljšanja globine in teksture do natančne prilagoditve barv in svetlosti za najbolj živahno in realistično sliko, ki je možna.

Revolucija v nadgradnji: 8K profesionalna nadgradnja slike z umetno inteligenco

Ena izmed ključnih značilnosti Neo QLED 8K je njegova sposobnost, da z uporabo umetne inteligence izboljša ločljivost nižje kakovosti vsebin do prave 8K kakovosti. Samsung tehnologija 8K profesionalna nadgradnja slike z umetno inteligenco uporablja umetno inteligenco za analizo in izboljšanje podrobnosti ter jasnosti slike, kar uporabnikom omogoča, da uživajo v vrhunski ločljivosti ne glede na izvorno kakovost slike. Proces ni samo tehnični dosežek, ampak zagotavlja, da je vsak prizor, ki ga gledate, impresivno oster in natančen.

Med drugim, vsi Samsung televizorji Neo QLED prihajajo s potrdilom Pantone za barve in odtenke kože, kar uporabnikom zagotavlja izjemno natančnost barv, ki so potrjene s strani Pantone, globalnega standarda za natančnost barv. Samsung Neo QLED televizorji lahko popolno izrazijo kar 2030 Pantone barv in 110 odtenkov kože, kar uporabnikom zagotavlja avtentične in natančne barvne reprezentacije, ki zvesto posnemajo realne slike. Tako so barve žive in resnične, kar še dodatno izboljšuje užitek pri gledanju vsebin na teh naprednih televizorjih.

Dinamična zvočna izkušnja z Dolby Atmos in OTS Pro

Poleg izjemne vizualne zmogljivosti prinaša Samsung Neo QLED 8K tudi revolucionarno zvočno doživetje. Z integracijo sistema Dolby Atmos in dinamičnem ter realističnem zvoku, ki sledi dogajanju, OTS Pro sistemom, televizor zagotavlja dinamičen in realističen zvok, ki ne le sledi dogajanju na zaslonu, ampak vas popolnoma obdaja. OTS Pro je vrhunska zvočna tehnologija, ki z algoritmi umetne inteligence analizira gibanje znotraj prizora, omogoča, da zvok točno sledi vizualnim elementom. S tem se zvok sinhrono premika z akcijo, kar ustvarja izjemno potopitveno izkušnjo, ki vas postavi neposredno v središče dogajanja.

Soundbar: Orkester v dnevni sobi

Za kinematografsko izkušnjo pa razmislite še o Samsung soundbaru, ki ni zgolj dopolnilo, ampak ključni element za popolno zvočno izkušnjo. Z naprednimi funkcijami prinaša zvok, ki vas popolnoma obda, ustvarjajoč zvočne globine in prostornosti, ki vas potopi v središče dogajanja. Tehnologija Q-Symphony, ki omogoča popolno sinhronizacijo med televizorjem in soundbarom, zagotavlja, da se zvok iz obeh naprav združuje brez zamika ali popačenj, kar omogoča pristnejše doživetje. Bodisi da gre za šepetanje v napeti drami ali eksplozije v akcijskem spektaklu, soundbar poskrbi, da ne zamudite niti najmanjšega zvočnega detajla.

Prilagajanje z umetno inteligenco: Pametnejši in bolj intuitiven TV

Z vgrajenimi zmožnostmi umetne inteligence Neo QLED 8K samodejno prilagaja nastavitve slike in zvoka za optimizirano gledalsko izkušnjo glede na vsebino, ki jo gledate in okoljske pogoje v prostoru. Funkcija Način prilagajanja z umetno inteligenco (AI Customization Mode) inteligentno prepoznava različne žanre vsebin, od športov do filmov, in prilagodi prikaz in zvok, da izboljša vašo izkušnjo gledanja.

Samsung Neo QLED 8K torej ni le televizor, je tehnološki dosežek, ki ponuja popolno potopitev v svet televizijskih vsebin s pomočjo napredne umetne inteligence. Naprava ponuja neprekosljivo izkušnjo, ki definira prihodnost domače zabave, združujoč vrhunsko slikovno kakovost z inteligentno prilagodljivim zvočnim sistemom. V novi dobi televizije, kjer umetna inteligenca ne samo oblikuje, ampak resnično preoblikuje naše dojemanje vizualnih in zvočnih vsebin, Samsung televizor dokazuje, da je prihodnost tukaj – in je inteligentnejša ter bolj vznemirljiva.

Vstopite v novo Samsung AI TV dobo

Uživajte v WOW učinku, saj vam ob nakupu določenih modelov televizorjev podarjamo številna darila in popuste. Na primer, ob nakupu Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED večjem od 163 cm vam podarimo zvočnik Music Frame, darilni popust v vrednosti do 400 EUR in zvočnik soundbar Q serije. Ob nakupu The Frame večjem od 138 cm prejmete okvir za The Frame, darilni popust do 400 EUR in zvočnik Music Frame.

Ob nakupu televizorja Neo QLED in OLED velikem 138 cm vam podarimo zvočnik Music Frame in darilni popust v vrednosti do 400 EUR.

Ob nakupu Neo QLED ali The Frame velikih 108 ali 127 cm pa vam podarimo zvočnik Music Frame.

Promocija traja do 14. 5. 2024 ali do porabe zalog daril. Za več informacij o promociji in pravilih obiščite spletno stran Samsung.


Vsebino omogoča Samsung Slovenija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.