18. maja 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Kyocera stavi na brizgalno tehnologijo

2 min read

Kyocera Document Solutions Europe, eno vodilnih svetovnih podjetij za dokumentne rešitve, bo predstavilo svoje izdelke na največjem mednarodnem sejmu za tiskarsko in medijsko industrijo, Drupa 2024. Dogodek bo potekal v Düsseldorfu v Nemčiji, od torka, 28. maja do petka, 7. junija 2024.

“Z navdušenjem napovedujemo predstavitev produkcijskega brizgalnega tiskalnika TASKalfa Pro 55000c,” pravi Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe Management B.V. “Naša povsem nova inkjet rešitev za tiskanje na pole bo s svojo vsestranskostjo, učinkovitostjo in trajnostjo vnesla revolucionarne spremembe na področje produkcijskega tiska. Obiskovalce spodbujamo, da obiščejo naš razstavni prostor na sejmu in preverijo, kako lahko Kyocerin tiskalnik postane pomemben del flote v tiskarni.”

Kyocera bo predstavila svoje komercialne inkjet rešitve, vključno s povsem novo TASKalfo Pro 55000c. Prvenec TASKalfa Pro 15000c, ki je že postal priljubljen v tiskarski industriji, bo obiskovalcem ponudil rešitev za transakcijski tisk in zadovoljitev raznolikih potreb po tiskanju, na voljo pa bodo tudi vzorci tkanin, natisnjenih z inkjet tiskalnikom, namenjenim tisku na tekstil FOREARTH.

Poleg tega bo na stojnici predstavljen tudi inkjet tiskalniški mehanizem podjetja Kyocera Nixka Inkjet Systems S.A.S., francoskega proizvajalca brizgalnih tiskalniških sistemov skupine Kyocera.

Na podlagi koncepta “majhen odtis, velik potencial” bo Kyocera predstavila celovite zmogljivosti na področju inkjet tehnologije, ki strankam omogočajo uresničevanje novih možnosti na trgu komercialnega in industrijskega tiska.

O novem tiskalniku TASKalfa Pro 55000c

Po predstavitvi v Združenih državah Amerike in na Japonskem, bo Kyocera Document Solutions Europe Management prvič na ogled postavila novi izdelek TASKalfa Pro 55000c tudi evropski publiki. Rešitev je zmožna tiskanja na premazani ofsetni papir in cilja na različna področja uporabe, kot so fotoknjige, katalogi, knjige in revije, ki zahtevajo visoko kakovost slik. Poleg širokega spektra možnosti obdelave medijev ponuja odlično produktivnost, vzdržljivost in nizke obratovalne stroške. Kyocera na področje grafičnih umetnosti prinaša novo možnost izbire in prispeva k nadaljnji rasti tiskarskih podjetij.

Pripravili so tudi virtualni razstavni prostor, ki obiskovalcem omogoča, da si prosto ogledajo tehnologijo in konfiguracijo naprave TASKalfa Pro 55000c prek brskalnika na računalniku ali pametnem telefonu. Kliknite tukaj za ogled.

O konceptu “Majhen odtis, velik potencial”

Majhen odtis v konceptu predstavlja Kyocerin pristop k razvoju izdelkov: kompaktno oblikovanje izdelkov, razvoj okolju prijaznih izdelkov in stroškovna učinkovitost. Velik potencial pa izraža Kyocerin pristop – povečanje potenciala uporabnikov in nenehno iskanje novih možnosti za širitev in izboljšave. Kyocera si prizadeva ustvariti vsestranske rešitve z vzdržnimi in ekonomičnimi izdelki, ki širijo potencial uporabnikov. Od komercialnega do industrijskega tiska, Kyocera Document Solutions Europe aktivno podpira rast podjetij, ki uporabljajo njihove naprave.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.