27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lahka tablica Galaxy Tab S6 Lite

2 min read

Samsung je predstavil Galaxy Tab S6 Lite z letnico 2024. Gre za elegantni tablični računalnik, ki je zasnovan za delo in zabavo. Galaxy Tab S6 Lite (2024) v kombinaciji z izjemno natančnim pisalom S Pen povečuje navdih, ideje in rezultate za študente, mlade strokovnjake in družine.

Nova raven produktivnosti beleženja zapiskov

Z Galaxy Tab S6 Lite lahko natančneje in prijetneje kot kdaj koli prej zajemate zamisli. Priloženo mu je S Pen pisalo, ki je zasnovano tako, da ohranja udobje tudi pri dolgotrajnem držanju. Uporabniki bodo uživali v pisanju ali risanju s pisalom S Pen, ne glede na to, ali skicirajo v programu Samsung Notes ali zapisujejo svoje misli in to brez odklepanja tabličnega računalnika. Ker ne potrebujete ločenega polnilnika, je S Pen pisalo pripravljeno, kadar koli se pojavi ustvarjalnost.

Galaxy Tab S6 Lite je še bolj produktiven, saj je v celoti združljiv z napravami Galaxy, vključno z Galaxy Buds FE, ki zagotavlja nemoteno povezljivost med več napravami, tako da lahko uporabniki razširijo svojo ustvarjalnost in dosežejo več pod svojimi pogoji v ekosistemu Galaxy.

Eleganten, prenosen in zmogljiv

Tablični računalnik Galaxy Tab S6 Lite (2024) ima elegantno zasnovo z vrhunskim kovinskim videzom, ki je na voljo v treh sodobnih barvah: oxford sivi, prosojni roza in mentol zeleni. Tablični računalnik je kompakten in lahek za večjo prenosljivost; različica Wi-Fi tehta le 465 g, če pa je opremljen z LTE, je teža 467 g. Poleg tega ima Galaxy Tab S6 Lite 26,4-centimetrski (10,4-palčni) zaslon in tanek, simetričen 9-milimetrski okvir, ki omogočata, da vsaka različica tablice zagotavlja prijetno izkušnjo gledanja.

Galaxy Tab S6 Lite (2024) poleg odličnih funkcij za produktivnost in zabavo ponuja tudi dolgo avtonomijo baterije, ki omogoča 14 ur neprekinjenega predvajanja videoposnetkov, kar uporabnikom zagotavlja zanesljivo napravo za uživanje v privlačni izkušnji gledanja in ustvarjalni svobodi. Ker lahko tablični računalnik brez težav preklaplja med aplikacijami, bodo uporabniki lahko izkusili tudi učinkovitejše večopravilnost.

Galaxy Tab S6 Lite (2024) WIFI 4 + 64 GB bo na voljo konec marca po priporočeni maloprodajni ceni od 449,90 evra, za Galaxy Tab S6 Lite 2024 LTE (v konfiguraciji 4 + 64 GB) pa od 509,90 evra.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.