16. julija 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology povil BeeStation

2 min read

ynology je predstavil BeeStation, nov izdelek, zasnovan za osebno shranjevanje v oblaku in je enostavna za uporabo. BeeStation omogoča varnostno kopiranje, upravljanje in deljenje datotek. Naprava je prilagojena kateremu koli življenjskemu slogu, uporabljate jo brez naročnine in z največjim nadzorom nad vašimi zasebnimi datotekami in podatki.

Lewis Sheng, produktni vodja pri Synology Inc. je izpostavil vlogo BeeStation v ekosistemu naprav Synology: »Že skoraj dve desetletji je Synology vodilni na področju rešitev NAS, ki ponujajo napredne funkcije za tehnološke navdušence in profesionalce. BeeStation je naš odgovor na drugo potrebo. BeeStation združuje vse bistvene funkcije upravljanja datotek in varnostnega kopiranja v cenovno ugodnejši in poenostavljeni strojni in programski opremi.«

Začnite v samo nekaj minutah

Zaženite svoj oblak takoj potem ko napravo vzamete iz embalaže. Opremljena je z vgrajenim trdim diskom 4TB, veliko prostora za delovne dokumente, osebne datoteke, fotografije in videoposnetke. Preprosto skenirajte kodo QR in povežite potrebne kable, da začnete uporabljati vašo osebno storitev v oblaku v nekaj minutah.

Priložene spletne, namizne in mobilne aplikacije ponujajo brezhibno upravljanje datotek in dostop od koder koli s priročnostjo priljubljenih storitev v oblaku.

Preprosto delite vsebino s svojo družino

BeeStation razume potrebe osebnih in družinskih rešitev za shranjevanje in uporabnikom omogoča preprosto ustvarjanje zasebnih prostorov za shranjevanje za vsakega družinskega člana. Ta funkcija zagotavlja spoštovanje in vzdrževanje vaše zasebnosti. In ne zahteva naprednih IT ali omrežnih veščin.

Funkcije varnostnega kopiranja in umetna inteligenca

Po zaslugi samodejnega varnostnega kopiranja fotografij in videoposnetkov iz naprav iOS in Android bo BeeStation zaščitil in zavaroval vaše najpomembnejše spomine. Poleg tega organizator fotografij, ki ga poganja AI, poenostavlja upravljanje vaše celotne knjižnice fotografij, tako da je iskanje in deljenje izbranih slik ali albumov lažje kot kdaj koli prej s strojno pospešenim prepoznavanjem ljudi in predmetov.

Napredne funkcije BeeStation vključujejo možnost varnostnega kopiranja datotek iz Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox in povezanih pogonov USB, tako da imajo uporabniki vedno kopijo pomembnih podatkov.

Za več podrobnosti o napravi obiščite https://bee.synology.com/en-eu/BeeStation.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.