27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Zakaj Galaxy S24 Ultra resnično izstopa?

3 min read

V pisanem naboru pametnih telefonov, ki vsako leto pridejo na trg, ni vedno lahko najti tistega, ki bi resnično izstopal. Vendar Samsung Galaxy S24 Ultra dokazuje, da je mogoče združiti vrhunsko tehnologijo, inovativne funkcije in elegantno oblikovanje v eno napravo, ki postavlja nove standarde. Poglejmo si, zakaj Galaxy S24 Ultra ni le še en pametni telefon, ampak tehnološko dovršena naprava, ki resnično izstopa.

Vrhunska kamera za fotografske mojstrovine

Ena izmed najbolj opaznih lastnosti Galaxy S24 Ultra je njegova kamera. Z naprednim sistemom več leč, ki vključuje ultra širokokotno kamero, teleobjektiv z možnostjo do 100-kratne povečave in glavno kamero z visoko ločljivostjo, Galaxy S24 Ultra omogoča zajemanje izjemno kakovostnih fotografij in videoposnetkov v vseh svetlobnih pogojih. To ni le navadna kamera na pametnem telefonu, to je dovršena fotografska oprema, dana v elegantno oblikovano ohišje pametnega telefona.


Napredne funkcije umetne inteligence

Galaxy S24 Ultra je tudi pionir pri vključevanju umetne inteligence v vsakodnevno uporabo. Telefon je opremljen z Galaxy AI1, sistemom umetne inteligence, ki se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika. Vendar pa gre precej dlje od izboljšanja osnovnih funkcij telefona.

Napredna umetna inteligenca omogoča izboljšano organizacijo in upravljanje vašega vsakodnevnega življenja. Funkcija Generativno urejanje (Generative Edit) omogoča, da uporabniki preoblikujejo in izboljšajo svoje fotografije ter ustvarijo popolne kompozicije.


Inovativna funkcija Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), uporabnikom omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do predmeta ali besede, ki so jo obkrožili na zaslonu. Na primer, vas zanima, kje kupiti ovitek za telefon iz objave? Ovitek preprosto obkrožite in Google vam bo predlagal, kje ga kupiti – enakega!

Poleg naprednih komunikacijskih in vizualnih funkcij, Galaxy S24 serija prinaša tudi vrsto drugih funkcij UI, ki izboljšujejo vsakodnevno uporabo, kot je funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost uporabnikov. Poganja jo umetna inteligenca in avtomatsko ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli in idej.


Neprekosljiva zmogljivost in baterija

Pri Galaxy S24 Ultra gresta zmogljivost in dolgotrajnost baterije z roko v roki. Z naprednimi algoritmi in zmogljivim procesorjem Snapdragon® 8 Gen 3 je telefon odlična izbira za poslovne uporabnike in tiste, ki želijo narediti več v krajšem času. Baterija, ki zdrži ves dan in se hitro polni, zagotavlja, da vas telefon Galaxy S24 Ultra ne bo pustil na cedilu, koga boste najbolj potrebovali.

Eleganca, ki ujame oči

Telefon ni le vzdržljiv in pameten, je tudi izjemno lep. Njegovo tanko ohišje in premišljeno oblikovanje ne samo da izgleda elegantno, ampak tudi ponuja izjemno uporabniško izkušnjo. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z okvirjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem.


Povezljivost in varnost

Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde tudi na področju povezljivosti in varnosti. Z najnovejšimi standardi za hitro mobilno internetno povezavo, Wi-Fi 6E in 5G, ter Samsung platformo Knox za varnost, je Galaxy S24 Ultra zasnovan tako, da ohranja vaše podatke varne, hkrati pa omogoča nemoteno pretakanje in deljenje vsebin.

Za uporabnike, ki iščejo več kot le osnovne funkcionalnosti, Galaxy S24 Ultra predstavlja sintezo tehnološke odličnosti in estetske dovršenosti. Ponuja unikatno izkušnjo, ki presega pričakovanja na vsakem koraku – od zajemanja nepozabnih trenutkov z družino in prijatelji do ohranjanja produktivnosti v zahtevnem delovnem tempu in zagotavljanja zabave v prostem času.


Razpoložljivost

Vsi trije modeli nove Galaxy S24 serije so na voljo pri operaterjih, maloprodaji inna spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena2.

1 Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

2 Barve se lahko razlikujejo glede na trg in mobilnega operaterja.


Vsebino omogoča Samsung Slovenija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.