27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

iSTYLE tudi v Mariboru

2 min read

iSTYLE, priznana mreža trgovin Apple Premium Retailer, je odprla svojo prvo trgovino v Mariboru in nakupovalnemu središču Europark dodala kanček tehnološke briljantnosti. Trgovina, ki se nahaja v pritličju, vabi kupce v sodoben prostor in zagotavlja nepozabno nakupovalno izkušnjo izdelkov Apple. Nova prodajalna je že tretja trgovina iSTYLE v Sloveniji, pridružila se je obstoječima v Ljubljani.

Odkrivanje Applovega ekosistema z neprimerljivo storitvijo iSTYLE za stranke

Zavezanost iSTYLE-a k odličnosti presega komercialni prostor; predstavlja končni cilj za raziskovanje Applovega ekosistema. Ekipa strokovnjakov pričakuje stranke na načrtovanih sestankih, ki ponujajo širok spekter storitev, vključno z začetno nastavitvijo kupljenih naprav, brezhibnim prenosom podatkov iz obstoječih računalnikov ali naprav, delavnicami, tečaji usposabljanja in prilagojenimi sestanki ena na ena s certificiranimi Applovimi strokovnjaki.


Inovativne rešitve financiranja za brezhiben nakup izdelkov Apple

Da bi bil nakup Applovih izdelkov dostopnejši, iSTYLE ponuja različne možnosti financiranja, kot so:

  • popusti in posebne ponudbe za stranke, ki so vključene v sistem izobraževanja, vključno s študenti, učitelji in ustanovami.
  • možnosti financiranja za potrošnike v prodajalni v sodelovanju z več partnerskimi bankami.
  • možnosti lizinga in najema opreme za pravne osebe.

Prilagojene rešitve za podjetja

iSTYLE svoje bogate izkušnje usmerja tudi v podjetniški sektor in ponuja zmogljive izdelke, ki jih zaposleni že radi uporabljajo. Podjetje iSTYLE podpira podjetja pri sprejemanju Applovega ekosistema ne glede na njihove obstoječe strukture, in sicer od razvoja IT infrastrukture in potrebnega prostora za shranjevanje do licenciranja programske opreme in upravljanja flote mobilnih naprav.


Celovit pooblaščeni ponudnik Applovih storitev

iSTYLE kot Apple pooblaščeni serviser zagotavlja celovit pristop k skrbi za stranke. Ekipa zaupanja vrednih strokovnjakov je specializirana za hitra in zanesljiva popravila naprav Apple, ne glede na to, ali so pod garancijo ali po njej. Storitve vključujejo diagnostiko izdelkov, krita popravila, namestitev programske opreme, nadgradnjo strojne opreme, obnovitev podatkov, čiščenje opreme in usposabljanja o optimalni uporabi Applovih izdelkov za preprečevanje morebitnih poškodb.


iSTYLE Maribor: Poleg izdelkov tudi izkušnja

Poleg nabora najsodobnejših naprav in storitev trgovina ponuja nabor storitev, osredotočenih na stranke, vključno s paketi storitev iSTYLE Comfort, programi menjave in storitvami nadomestila za rabljeno opremo. S predano ekipo strokovnjakov pri roki trgovina zagotavlja brezhibno in prijetno preizkušanje in svetovanje o različnih izdelkih.

Ne glede na to, ali raziskujete najnovejše dosežke tehnologije Apple ali želite nadgraditi svoj digitalni arzenal, je trgovina iSTYLE v Europarku prava izbira. Potopite se v svet vrhunske tehnologije in odkrijte, kako izboljšati svojo digitalno izkušnjo z najnovejšimi Apple tehnologijami. Obiščite iSTYLE v Europarku in se podajte na pot inovacij in raziskovanj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.