28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

CES 2024: Sonyjeva poglobljena vizualizacija

1 min read

Sony se na največjem sejmu potrošniške elektronike na svetu letos hvali
s tematsko usmeritvijo “Krepitev ustvarjalnosti s tehnologijo”. V tej luči še najbolj izstopa Torchlight: nov prostor za napredno vizualizacijo, ki ga je razvilo podjetje Sony Pictures Entertainment (SPE) Torchlight.

Ta nov in revolucionaren prostor za napredno vizualizacijo, ki vključuje najnovejše tehnologije iz podjetij skupine Sony ter je hkrati plod sodelovanja s podjetjem Epic Games, ki je prispevalo odprtokodni 3D-pogon za prikaz v realnem času Unreal Engine.

Torchlight filmskim ustvarjalcem omogoča, da v virtualnem okolju s pomočjo pogona Unreal Engine in virtualnih kamer pred glavnim snemanjem ustvarijo digitalne prizore. Poleg tega je del Torchlighta tudi orodje Virtual Production Tool Set, ki ob uporabi Sonyjeve digitalne filmske kamere VENICE povezuje virtualna okolja s snemalnimi prizorišči. Dodatno bo ustvarjalcem omogočen tudi dostop do različnih Sonyjevih lastniških tehnologij, vključno z mobilnim sistemom za zajem gibanja mocopi. Vse te in druge tehnologije so vtkane v potek dela z orodjem Torchlight ter nudijo ustvarjalcem možnost, da sprostijo svojo ustvarjalnost v realnem času.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.