29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

re:do še mamljivejši

2 min read

Mobilni operater re:do si je zadal jasen cilj spremeniti ponudbo mobilnih storitev v Sloveniji. En preboj so že dosegli – omogočili so hitro in preprosto urejanje vseh postopkov v mobilni aplikaciji. Zgolj pet minut potrebujete, da se naročite na storitev, prenesete elektronsko obliko kartice SIM (eSIM) na pametni telefon in že lahko opravite prvi klic. Ni treba čakati, da vam pošljejo fizično kartico ali iti ponjo v poslovalnico operaterja. Razen če to želite, ker vaš telefon ne podpira funkcionalnosti eSIM.

Postopek je preprost in predvsem odlično voden, tako da ga zlahka izvede vsak. Brez izjeme. Enako preprost in hiter je tudi preklic naročnine, za kar v re:do menijo, da te funkcije kot zadovoljen uporabnik nikdar ne boste potrebovali.

Od preprostosti do preglednosti in brezskrbnosti
Poleg preprostosti, re:do kot zelo pomembno vrlino zagovarja preglednost. Od uporabnikov ne pričakuje podrobnega pregleda ponudbe in tehtanja med paketi, kajti nudijo samo enega. Toda ta je zasnovan tako, da je primeren za vse oziroma da nihče nanj ne bo imel pripomb. Kako naj bi jih imel, ko mu paket mesečno nudi neomejene klice, sporočila in podatke v Sloveniji. Tako ni bojazni, da bi zmanjkalo količin, kar prinaša dodatno brezskrbnost. Za vnaprej znano ceno 15 evrov mesečno. Je to veliko, malo ali optimalno? Nekje na sredini, torej je ponudba konkretna. In še ugodnejša bo!

Z re:do do treh mesecev brezplačne naročnine
Mobilni operaterji pogosto prvo leto nudijo močno znižano mesečno naročnino, nakar jo v naslednjem letu dvignejo na veliko višjo raven. Tako rahlo zameglijo visoke cene mesečnih naročnin. Šele ko izračunate mesečni strošek za dobo dveh let, upoštevajoč nižjo ceno v prvem letu, in višjo v drugem, ugotovite, da v večini primerov preseže mesečno naročnino na paket re:do.

Pa še to: meseca decembra se vam splača izkoristiti tri mesece brezplačne naročnine, s čimer se povprečna mesečna naročnina v dveh letih zniža celo na 13,13 evra. In to brez vezave. Kot vse ostalo, je pregledna, razumljiva in preprosta tudi ta ponudba.

Še bolj kot doma je cenovna preglednost pomembna v tujini. Sploh v državah, kjer je mobilno gostovanje še vedno drago. re:do nudi dva pregledna načina. Naložite dobroimetje, nato pa v tujini storitve plačujete iz njega ali zakupite mednarodno opcijo. Ko dobroimetja zmanjka, se ustavi tudi poraba. Strošek dodatno omejite, če nastavite še limit porabe. Tako se ne more zgoditi, da bi po prihodu iz tujine prejeli račun z vrtoglavo vsoto. re:do in preglednost gresta z roko v roki. Prepričani ste lahko, da vas nikoli ne bo doletelo nepričakovano presenečenje, saj o vsem odločate sami in vnaprej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.