6. junija 2023

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Fotografski in siceršnji čarodej

2 min read

Podjetje HONOR je na sejmu MWC v Barceloni malo prej predstavilo enega najbolj prepričljivih telefonov ta hip. Po modelu Magic5 Pro se bodo marsikomu cedile sline, a bo treba zanj zbrati vsaj 1199 evrov. A za ta denar vsekakor dobimo telefon, vreden oznake zastavonoša, opremljen z 12 GB pomnilnika in 512 GB hrambe že serijsko.

Kaj še zna in zmore? HONOR Magic5 Pro poganja najnovejša mobilna platforma Snapdragon 8 Gen 2, opremljen je z najnovejšim sistemom MagicOS 7.1, ki temelji na operacijskem sistemu Android 13. Ta kombinacija zagotavlja vrhunske zmogljivosti, ki omogočajo izboljšano produktivnost in zabavo v vsakem trenutku. Poglavje zase je fantastičen zaslon, ki zagotavlja poglobljeno izkušnjo gledanja, ne glede na to, ali uporabniki brskajo, igrajo igre ali berejo, zato je aparat dosegel 1. mesto na lestvici zaslonov pametnih telefonov DXOMARK z najvišjo oceno 151.

HONOR Magic5 Pro je zasedel tudi prvo mesto na globalni lestvici kamer DXOMARK z rezultatom 152, s čimer je postal najbolje ocenjeni pametni telefon s fotokamerami na dosedanjih testiranjih. HONOR Magic5 Pro ima zmogljivo kombinacijo trojne glavne kamere, ki vključuje širokokotno kamero, ultra širokokotno kamero in teleobjektivno kamero, vsako z ločljivostjo 50 milijonov slikovnih točk. S povečano velikostjo tipala za vrhunsko zaznavanje svetlobe sistem kamere vsakič ustvari fotografije s prefinjenimi podrobnostmi, ne glede na svetlobne razmere. Ultra Fusion Computational Optics, računalniški optični algoritem, ki dopolnjuje sistem kamere, temeljito izboljša jasnost slike pri 3,5- do 100-kratni povečavi, s čimer se naprava loči od drugih pametnih telefonov na trgu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.