19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology s pogoni SAS

1 min read

Synology je predstavil nove 3,5-palčne pogone SAS, ki so namenjeni vgradnji v zahtevnejše sisteme, kjer je potrebna velika kapaciteta in zmogljivost za izgradnjo zanesljivih sistemov za shranjevanje v poslovnih okoljih.

Pogoni HAS5300 so na voljo v različicah s 16 TB, 12 TB ali 8 TB prostora za hrambo podatkov in so idealni za vgradnjo v Synologyjeve visoko zmogljive in razširljive rešitve za shranjevanje iz serij SA in UC.

Pogoni HAS5300 SAS se ponašajo s podporo za 550 TB/leto delovnih obremenitev in z oceno 2,5 milijona ur povprečnega časa do okvare. Zasnovani so tako, da zagotavljajo dosledno in vrhunsko zmogljivost v najintenzivnejših okoljih. Celovitost podatkov za kritične aplikacije dodatno pomagajo zagotoviti s tehnologijo »Persistent write cache«.

S pomočjo protokola SAS pogoni Synology HAS5300 uporabnikom omogočajo izgradnjo sistema s 180 pogoni v zmogljivih strežnikih NAS iz serije SA, ali pomagajo zagotavljati maksimalno dosegljivost iSCSI podatkovnih storitev v zahtevnih okoljih z uporabo aktivno-aktivne IP SAN rešitve UC3200. Obenem so bili podvrženi več kot dvesto tisoč uram združljivostnih in stresnih testov3 na sistemih Synology. Zato ponujajo neprimerljivo zanesljivost in zmožnost integracije z napravami in rešitvami Synology, kar uporabnikom pomaga ustvariti temeljito preverjene in zanesljive rešitve za hrabo podatkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.