15. maja 2021

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Nokia se ne da

3 min read

Finska blagovna znamka HMD Global v Evropi predstavlja šest novih telefonov Nokia iz treh družin in spodbuja potrošnike, naj dlje obdržijo svoje telefone. Novinci slišijo na imena Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 in Nokia C10.

X-serija
Na vrhu novega portfelja ponosno sedita Nokia X20 in Nokia X10. Pomikajoč meje srednjega razreda ti pametni telefoni ponujajo izkušnje in kakovost, ki so daleč nad svojo ceno. Oba poganja najnovejša mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 480 5G, ki prinaša serijsko zmogljivost in resnično globalno 5G izkušnjo. Telefoni Nokia so zasnovani tako, da zdržijo preizkušnjo življenja z jedrom trajnosti in dolgoživosti. Ta trpežnost strojne opreme je združljiva s triletnimi varnostnimi posodobitvami in posodobitvami programske opreme. Namenjene so spodbujanju trajnostne porabe, podaljšanju življenjskega cikla izdelkov in zmanjšanju e-odpadkov.

Predstavljeni na čistem Android One ti pametni telefoni prihajajo z Androidom 11. Priznana optika ZEISS in inovativne rešitve umetne inteligence so v središču impresivno vsestranskih možnosti slikanja. S širokim 6,67-palčnim zaslonom Full HD + z luknjami bo vsa vsebina dostavljena na svež, privlačen zaslon.

Nokia X20 in Nokia X10 imata tudi podaljšano triletno garancijo in 100-odstotno biorazgradljiv ovitek za telefon – zasnovan je tako, da je trd za tla, vendar mehak za zemljo – tako, da lahko svoj telefon dlje časa obdržite v rokah in ga ne odložite na odlagališče.

Stenski polnilnik in slušalke so odstranjeni iz prodajnih škatel, s tem se želijo dotakniti izziva 12.000 ton e-odpadkov, ki jih v EU ustvarjajo polnilniki za mobilne telefone. Po potrebi lahko stenske polnilnike uporabniki še vedno kupijo na spletnem mestu Nokia.com. Zbrani denar bo namenjen dobrodelni organizaciji CLEAR RIVERS, ki si prizadeva za odstranjevanje plastičnih odpadkov iz mednarodnih vodnih poti.

Nokia X20 je opremljena z impresivno 32MP sprednjo kamero in 64MP štirikratno kamero na zadnji strani. Popolnoma nova funkcija dvojnega pogleda bo aktivirala dve kameri hkrati, tako da boste lahko posneli več strani ali več kotov zgodbe. Nato jo lahko še izboljšajte s številnimi možnostmi vodnih žigov.

Nokia X10 bo prinesla izjemno vrednost, zato bo razveselila tiste, ki imajo manj kot 300 EUR proračuna. 48MP štirikratna kamera z zajemanjem Cinematic je dopolnjena s celotno paleto orodij za profesionalno urejanje, da lahko prilagodite, oblikujete in delite izstopajočo vsebino, ki bo navdihnila druge.

G-serija
G-serija predstavlja popolno ravnovesje pri izpolnjevanju vseh dnevnih potreb s pomočjo preproste tehnologije za reševanje problemov. Oba telefona serije G imata tridnevno življenjsko dobo baterije – doslej najdaljša na pametnem telefonu Nokia. Nokia G20 je podprta z Android obljubo, ki je na voljo na pametnih telefonih Nokia. Gre za tri leta mesečnih varnostnih posodobitev, s katerimi bodo podatki na telefonu izjemno varni, in dve leti posodobitev operacijskega sistema. Prvi članici se G-seriji pridružujeta z dolgo življenjsko dobo in izboljšano varnostjo, zahvaljujoč možnosti odklepanja telefona s prstnim odtisom ali obrazom, ter impresivnim 6,5-palčnim zaslonom s priročnim povečanjem svetlosti.

Nokia G20 je ustvarjalni studio na poti, ki se prilega dlani. Z osupljivo 48MP kamero, dovolj prostora za shranjevanje in izjemnim prostorskim zvokom OZO lahko uporabniki zajemajo in podoživijo svoje nepozabne trenutke v vsem svojem sijaju.

Nokia G10 ima trojno zadnjo kamero in napredno slikanje z načini fotografiranja z umetno inteligenco, tako da bodo spomini popolnoma zajeti tudi pri zapletenih nastavitvah šibke svetlobe.

C-serija
C-serija prinaša neverjetno vrednost in tako je kakovostna tehnologija pametnih telefonov vsem dostopna. Najnovejši dodatki popularne linije prinašajo priljubljene funkcije, kot je širok 6,5-palčni zaslon HD + po neverjetnih cenah. Z operacijskim sistemom Android 11 ™ (izdaja Go) delujejo do 20 % hitreje, prav tako imajo izboljšane varnostne funkcije. Trajnost pametnih telefonov Nokia pa je zagotovljena s četrtletnimi varnostnimi posodobitvami za dve leti.

Nokia C20 je izjemno pomemben pametni telefon z odličnimi funkcijami, ki vključujejo sprednjo in zadnjo LED bliskavico, da zajame posebne trenutke tudi pri šibki svetlobi.

Nokia C10 je najcenejša naprava v novem portfelju. Z izjemno kakovostjo izdelave v elegantnem nordijskem dizajnu je prispela v portfelj kot rezultat strogih testiranj. Ergonomsko ohišje z mikro teksturo zagotavlja, da je zgrajena tako, da resnično traja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.