7. julija 2022

Tehnokrat

Moč tehnologije.

600.000 mobilnih uporabnikov pri Telemachu

2 min read

Telemach je že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Trend je nadaljeval tudi lani, v teh dneh pa v podjetju slavijo novo prelomnico – 600.000 uporabnikov.

Telemach svoj tržni delež na področju mobilne telefonije iz leta v leto povečuje zahvaljujoč paketom iz družine VEČ. Paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ so zelo enostavni, pregledni in bogati ter veljajo za prvo izbiro v mobilnem segmentu. V sklopu družine paketov VEČ pri Telemachu uporabnikom ponujajo tudi prilagojeno ponudbo za otroke VEČ IMAM ter za starejše VEČ SENIOR, naročnikom pa so v vseh paketih na voljo tudi dodatne ugodnosti, kot je brezplačna uporaba brezžičnih omrežij UNIFI in UNIFI TRAVEL ter mobilne televizije EON.

Pakete iz družine VEČ, ki so lani praznovali tudi 5 let obstoja na trgu, pri Telemachu nenehno nadgrajujejo in povečujejo količine prenosa podatkov. Do zadnjega povišanja je prišlo lani, ko so najprej dvignili količino prenosa v paketu VEČ (na 3 GB), nato pa še v paketu ŠE VEČ (na 60 GB). V paketu NAJVEČ je prenos neomejen, kar je Telemach pred dvema letoma ponudil kot prvi slovenski operater. Prav tako so v podjetju povečali prenos podatkov v ponudbi VEČ IMAM (na 27 GB). Ker se potrebe uporabnikov nenehno povečujejo, bodo pakete nadgrajevali tudi v prihodnje, pri čemer posebno pozornost vedno namenjajo temu, da so nadgradenj poleg novih naročnikov deležni tudi obstoječi, saj je za Telemach zvestoba vrlina, ki je še kako pomembna.

»Zadovoljstvo ob novem pomembnem mejniku naših paketov iz družine VEČ je seveda izjemno, naš cilj pa razumljivo nadaljnja rast. To lahko dosežemo le z nadaljnjimi nadgrajevanji, s katerimi bomo še naprej narekovali nove trende. Uporabniki so vse naše napore doslej prepoznavali, kar se odraža tudi v nenehni rasti naročnikov. Tovrstni mejniki so potrditev, da uspešno sledimo svoji viziji in poslanstvu, ter nam dajejo zagon za naprej,« pravi predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina. Poudaril je še, da bodo gradnjo in posodobitve mobilnega omrežja nadaljevali tudi v prihodnje, predvsem pa se bodo osredotočali na novo tehnologijo 5G, s katero se bo, verjame, še dodatno pospešila digitalizacija gospodarstva in družbe v državi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.