26. septembra 2023

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Televizorji za igre

1 min read

Igranje računalniških iger na televizorjih je bilo v preteklosti pogosto zgolj pobožna želja uporabnikov, saj je bilo v praksi pospremljeno z nekaj ali veliko trzanja in trganja slike. (Slab) kompromis je bila le raba igralnih konzol. Nič več.

Z novimi generacijami televizorjev, predvsem novimi matrikami in (boljšo) elektroniko, je tudi ozkih grl manj. Samsungovi novi televizorji Neo QLED in QLED vključujejo številne priljubljene funkcije, ki so jih prej nudili zgolj njihovi igričarski monitorji.

Računalniki in igralne konzole nove generacije zahtevajo zaslon z izjemno zmogljivostjo in visoko kakovostjo slike. Samsung QLED televizorji omogočajo igranje iger v ločljivosti 4K s 120 Hz frekvenco osveževanja slike in zagotavljajo vrhunsko jasnost slike ter izjemne kontraste. Z zelo kratkim odzivnim časom, načinom za samodejno zmanjševanje zakasnitev, izjemno hitrostjo osveževanja in drugimi funkcijami za igranje iger dvigujejo uporabniško izkušnjo igranja na popolnoma novo raven.

Televizorji Neo QLED in QLED nudijo tudi možnost izbire igralnega načina za dodatno optimizacijo igre s Samsung procesorjem, ki temelji na umetni inteligenci. 127-centimetrski (50-palčni) QN90A in vsi drugi 139,7-centimetrski (55-palčni) modeli ter večji nudijo podporo AMD FreeSync™ Premium Pro tehnologiji. Tehnologija nudi uporabniške izkušnje HDR konzol ali igranja iger na računalnikih – zagotavlja namreč igranje iger brez zakasnitev z izjemno HDR-sliko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.