16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Prihaja 7. Bug Future Show

1 min read

Podatkovni znanstveniki so današnji umetniki IT-industrije! Delo znanstvenika, ki se ukvarja s podatki, je že četrto leto zapored razglašeno za najboljšega v ZDA, pa tudi v Sloveniji in na Hrvaškem vlada za to delovno mesto vse večje povpraševanje. Na letošnjem, že sedmem, Bug Future Show bodo v ospredju prav ljudje in tehnološka orodja, ki delajo s podatki.

Dogodek bo v četrtek, 6. februarja od 10. do 18. ure v zagrebškem Študentskem centru, njegova rdeča nit pa bo “Umetnost znanosti”. Predavatelji bodo obiskovalcem pokazali trende, tehnologije in naprave, ki so jih razvili v sodelovanju z znanstveniki in umetniki, ter znanstvene in umetniške dosežke, ki so jih razvili s pomočjo tehnologije.

Poleg okrogle mize ‘Življenje v dobi 5G’ bodo zanimiva tudi predavanja o prihodnosti denarja in plačil, pa tudi kriptovalute, izvedeli bomo, kako digitalni umetniki ustvarjajo svoja dela, in se učili od trenutnih zmagovalcev tekmovanja Idea Knockout.

Vstop na dogodek je prost, vendar možen le s povabilom, zato vsi, ki še niste prejeli povabila Bug in se ga želite udeležiti, pošljite e-naslov na info@bfs.bug.hr. Vse ostale podrobnosti o programu najdete na spletni strani http://bfs.bug.hr/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.