19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsung predstavil minimalističen Space Monitor

1 min read

Korejski izdelovalec izdelkov potrošniške elektronike bo v naslednjih mesecih razveselil vse, ki na delovni ali pisalni mizi nimajo prav veliko prostora, a bi si kljub temu želeli na njej imeti kakovosten računalniški monitor. Samsung Space Monitor s svojo elegantno obliko in funkcionalnostjo omogoča, da se uporabniki osredotočajo na tisto, kar je na zaslonu, in ne na njegovo okolico. Njegova edinstvena rešitev za varčevanje s prostorom, minimalističen integrirani nosilec, se pritrdi na mizo in tako sprosti prostor za delo za optimalno produktivnost uporabnika. Samsung Space Monitor je enostaven za nastavljanje in prilagajanje; ko ni v uporabi, ga lahko uporabnik preprosto potisne nazaj ob steno.

Tudi sicer je Space Monitor zgledno zmogljiv in funkcionalen. 67,5-centimetrski zaslon sliko prikazuje v ločljivosti QHD, medtem ko model z 32-palčno diagonalo (80 cm) vsebine prikazuje v ločljivosti 4K (UHD).

Space Monitor uporabnikom ponuja edinstven nosilec, ki se lahko skrije v zadnji del tankega okvirja monitorja. Lahko se tudi spusti do delovne površine, Samsung Zero Height nastavljivo stojalo zagotavlja popolno nastavljivost za različne načine ogledov. Stojalo pa ne omogoča le bolj udobnega spremljanja zaslona, z integriranim napajalnim in HDMI kablom, ki poteka skozi nosilec, odpravlja težave pri upravljanju s kabli ter zagotavlja čist in prilagodljiv videz.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.