26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Wiko in Tinno z roko v roki

1 min read

Evropa dobiva novega mobilnega velikana. Po sedmih letih sodelovanja sta podjetji Wiko in Tinno objavili novico o združitvi. Podjetje Wiko, francoska blagovna znamka pametnih telefonov, je bilo ustanovljeno leta 2011 v Marseilleu in se je v zadnjih letih uveljavilo v več kot 30 državah, posebej v zahodni Evropi, kjer se uvršča na lestvico 5 najboljših blagovnih znamk pametnih telefonov.

Združitev podjetja Wiko s podjetjem Tinno Group predstavlja naslednji logični korak pri ustvarjanju še močnejšega strateškega partnerstva, saj Tinno prispeva industrijsko znanje in proizvodne zmogljivosti. Te bo skupno podjetje tudi potrebovalo, saj želi še močno razširiti število uporabnikov telefonov Wiko, ki jih je že 30 milijonov.

“Wiko je fantastična blagovna znamka, ki dandanes nudi vse potrebno za osvojitev novih uporabnikov po celem svetu. Okrepljeno sodelovanje s podjetjem Tinno nam bo omogočilo hiter napredek in bo znamko Wiko spremenilo v ikonično in blagovno znamko na svetovni ravni,” je povedal James Lin, predsednik podjetja Tinno Group.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.