24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Omara prihodnosti

2 min read

Kdo pravi, da tehnološke inovacije ne gredo v pravo smer? LG Electronics bo na sejmu zabavne elektronike CES 2018 predstavil večjo različico svoje revolucionarne omare Styler, ki prinaša več prostora za do šest oblačil. Brezžična povezljivost in druge pametne možnosti pomenijo več udobja za uporabnike, s čimer LG Styler naredi korak naprej pri lajšanju življenja sodobnim mobilnim uporabnikom.

Najnovejša omara Styler lahko poskrbi za širok nabor oblačil vse družine – vključno z oblačili, ki zahtevajo posebej pozorno nego, kot so modrci, bluze, plašči in formalna oblačila kot tudi kavbojke, puloverji in oblačila za otroke ter plišaste igrače. Premični obešalnik ima prostora za do pet oblačil, v sistem za likanje hlač na elegantno oblikovanih steklenih vratih pa je mogoče vstaviti hlače z velikostjo do 48 palce v pasu in zalikati rob v dolžini do 60 centimetrov. V prostornejšo notranjost omare LG Styler je mogoče naložiti tudi obleke, kot so puhovke in podloženi zimski plašči, ki sicer zahtevajo več prostora.

Brezžična povezljivost in enostavno upravljanje preko pametnega telefona uporabniško udobje dvigata na višjo raven. Na napravo je mogoče prenesti različne programe nege, z mobilno aplikacijo pa lahko uporabniki spremljajo porabo energije ali nastavijo prejemanje opozoril, ko je cikel čiščenja zaključen. Če so oblačila opremljena z oznako NFC, lahko aplikacija za pametne telefone prebere oznako in obvesti omaro, kateri program bo najbolj primeren za njeno nego.

V srcu sistema Styler je LG-jeva inovativna tehnologija TrueSteam, ki nežno očisti obleke in odstrani neprijetne vonjave ter odstrani več kot 99 odstotkov alergenov in bakterij v oblačilih.1 Vroča para obleke sterilizira in poravna, premični obešalnik pa s tresenjem odstrani preostale gube. Sistem za likanje hlač odpravi gube pri kolenih in lahko hlače zalika na rob, če uporabnik želi eleganten videz.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.