26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Skupina stroka.si je Microsoftov partner leta

2 min read

Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o., je ponosni dobitnik naziva Microsoftov partner leta 2017 za Slovenijo. Nagrado si je omenjeno podjetje prislužilo s celovitim in edinstvenim prodajnim pristopom skozi vključitev certificiranih strokovnjakov za osebno produktivnost, kar strankam omogoča največjo možno mero izkoristka Microsoftovih oblačnih storitev. Kot eden največjih partnerjev za področje malih in srednje velikih podjetij (SMB) je Skupina stroka.si leta 2016 vzpostavila sodelovanje s 65 novimi strankami iz tega segmenta ter 12 strankami iz segmenta velikih podjetij.

Skupina stroka.si je napreden Microsoftov partner s popolnoma prilagojenim oblačnim poslovnim modelom in naborom lastnih paketnih storitev in rešitev, ki so prilagojene potrebam trga ter primerne za podjetja vseh panog.

Kot poudarja Marcel Škerjanc, izvršni direktor Skupine stroka.si: »Za uspeh trženja oz. vpeljave oblačnih rešitev na trg je ključna agilnost našega poslovanja, ki se odraža v nenehni optimizaciji internih procesov, kot so: transformacija marketinških in prodajnih pristopov ter partnerski odnos s strankami skozi celoten življenjski cikel projekta, vključno z vsemi aktivnostmi po njegovem zaključku. Naziv nam predstavlja potrditev naše usmeritve in uvedenih sprememb, ki smo jih začeli uvajati v podjetju z željo ponuditi našim strankam še boljšo uporabniško izkušnjo in doseči še večje zadovoljstvo z nami. Vse omenjeno se odraža v dejstvu, da so celotni prihodki od prodaje oblačnih storitev v letu 2016 znašali že več kot polovico celotnega prometa podjetja.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.