25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Brezžični usmerjevalnik z VPN Plus

2 min read

Synology s svojim drugim usmerjevalnikom misli še kako resno. RT2600ac je varen in izjemno hiter usmerjevalnik, namenjen modernim pisarnam in zahtevnim domačim uporabnikom. Premore pester nabor uporabnih programov, ki iz njega naredijo nadvse funkcionalno napravo, s čimer nadomesti najrazličnejše strežnike in storitve. Pohvalimo lahko še operacijski sistem Synology Router Manager (SRM) in intuitivno oblikovan uporabniški vmesnik, ki je tudi že zaščitni znak naprav omenjenega proizvajalca.

RT2600ac prinaša zanesljivo delovanje in neprekinjene mrežne ter brezžične povezave za večje število uporabnikov. Opremljen z 1,7 GHz dvojedrnim procesorjem ima implementirano zadnjo različico brezžičnega standarda 802.11ac s podporo za antensko funkcionalnost MU-MIMO, ki večim napravam zagotavlja res hitre brezžične prenose. Piko na i poslovni rabi postavita dva gigabitna vhoda WAN (za dve ločeni povezavi), saj se tako sodobno okolje zavaruje pred izpadom poslovanja ob izpadu internete povezave.

Rešitev VPN Plus omogoča uporabnikom usmerjevalnika Synology postaviti svojo, zmogljivo VPN rešitev za vzpostavljanje varnih povezav od kjerkoli. WebVPN omogoča uporabnikom dostop do internih spletnih storitev, ne da bi zato morali na napravo nameščati odjemalca. Tako je oddaljeno delo enako preprosto kot odpiranje spletnega brskalnika. Za tiste, ki potrebujejo povezavo na datotečni strežnik ali morajo opraviti oddaljeno vzdrževanje, je na na voljo Synology SSL VPN, ki je podprt s SSL kodiranjem in ga je preprosto namestiti.

VPN Plus se ponaša tudi z obširnim naborom orodij za upravljanje prometa in nadzora dostopa, namenjena pa so administratorjem za pregled in optimizacijo omrežja. Podpira tudi več različnih VPN strežnikov, kot so na primer SSTP, OpenVPN, PPTP in L2TP preko IPSec, ki zagotavljajo nemoteno integracijo rešitve VPN povezav za vsa okolja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.