23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tipkovnica in miška za razvajene

1 min read

Logitech ima nov komplet miške in tipkovnice. MK850. Za 119 evrov. Tisti, ki vas cena ni ustavila, si lahko preberete, kaj za ta denar dobite. Komplet tipkovnice in miške Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo (takšno je njegovo polno ime) poleg obeh naprav postreže še z oblazinjenim naslonom za dlani in ergonomsko podporo zapestju. Poudarek je torej na udobju, celo tipke so zasnovane za celodnevno udobje pri uporabi.

Oblazinjen naslon za dlan nudi popolno podporo zapestju in zaobljeni okvir tipk ustvari bolj naravni položaj pri tipkanju, medtem ko nastavljiv nagib podpornih nožic omogoča več različnih kotov tipkanja. Zaobljeni dizajn miške se udobno prilega vaši dlani in super hitro drsno kolesce omogoča enostavno drsenje skozi dokumente in spletne strani.

Tipkovnica in miška delujeta skupaj z novo programsko opremo Logitech DuoLink, ki omogoča po meri prilagojene funkcije in krmarjenje. DuoLink omogoča, da imajo gumbi miške različen nabor dejanj in gest, kadar obenem držite tipko Fn na tipkovnici. Na primer, enostavno lahko prehajate med namizji in s premikom miške prikličete Pregled opravil (Task View) ali Nadzor nalog (Mission Control). Med poslušanjem glasbe lahko s pritiskom srednjega gumba predvajate in začasno zaustavite glasbo ali preklapljate med skladbami z nagibom drsnega kolesca levo in desno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.