19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Slušalke za igričarje G533

1 min read

Logitech G533 so impresivne brezžične naglavne slušalke za igričarje. Napredni gonilniki Pro-G ter podpora predvajanju prostorskega zvoka DTS Headphone:X 7.1 poskrbijo za odlične zmogljivosti. Brezžične slušalke se lahko pohvalijo še z majhno porabo energije in posledično dolgo avtonomijo baterije – zagotavljajo do 15 ur neprekinjenega predvajanja zvoka.

Tehnologija prostorskega zvoka DTS Headphone:X natančno posnema zvočniško postavitev 7.1, zato lahko igralec natančno sliši zvočne učinke okolja v igri ter pozicijski zvok, saj je bil tudi namen ustvarjalcev iger, da slišimo, kako daleč so sovražniki in iz katere smeri prihajajo. Jakost zvoka je možno nastaviti za vsak kanal posebej.

Napredni brezizgubni (lossless) digitalni prenos zvoka s slušalkami Logitech G533 deluje do razdalje 15 metrov. Slušalke ohranjajo zanesljivo povezavo tudi v okolju z močnimi elektromagnetnimi motnjami (EMI) ali številnimi brezžičnimi signali. Brezžične slušalke za igričarje Logitech G533 so že videti vzdržljive, a so obenem tudi lahke. Vključujejo lahek naglavni dizajn, s športnimi mrežastimi blazinicami, ki dihajo in jih je enostavno odstraniti za čiščenje.


Slušalke vključujejo mikrofon, ki zna odstranjevati hrup. Naprodaj bodo v prihodnjih mesecih, le cena marsikomu ne bo všeč: 149 evrov bo treba odšteti zanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.