3. maja 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Brezkompromisna spletna kamera

2 min read

Podjetje Logitech je predstavilo spletno kamero C922 Pro Stream Webcam. Inženirji so z njo želeli zadostiti apetitom zahtevnih uporabnikov, ki želijo v živo prenašati in snemati dinamične, realne video posnetke v polni visoki ločljivosti 1080p. V ločljivosti Full HD kamera zajema okolico s 30 sličicami na sekundo, v visoki ločljivosti 720p pa s 60 sličicami na sekundo. Kreativnim po duši je namenjena programska oprema Personify.
logitech-c922-pro-stream-webcam-1
»V zadnjih nekaj letih smo bili priča razmahu družabnih video platform, kot je Twitch. Ta se lahko pohvali z več kot dvemi milijoni streamerjev in kot taka spreminja način igranja iger in učenja o igrah,« je povedal Guillaume Bourelly, vodja portfelja izdelkov za spletne kamere pri Logitechu.

Prav to skupnost uporabnikov nagovarja kamera Logitech C922. Z njo lahko igranje iger prenašamo kot pravi profesionalec. Spletna kamera med drugim vključuje dinamično menjavo ozadja, ki uporablja inteligentno prepoznavanje oblik, da igričarja loči od ozadja, zato ni potrebe po nepraktičnem zelenem zaslonu. Tako lahko igričarji prikrijejo posnetek samih sebe pri prenašanju iger s priljubljenimi aplikacijami za prenos, kot sta OBS in XSplit.

logitech-c922-pro-stream-webcam-2
Za osnovo so vzeli večkrat nagrajeno kamero Logitech HD Pro Webcam C920. Z avtomatičnim popravkom pri šibki svetlobi in ostrim avtofokusom se spletna kamera C922 prilagodi utripajočim sobnim lučem ali več računalniškim zaslonom, zato lahko v živo prenašate jasne posnetke celo pri medli osvetlitvi. Vgrajena sta dva vsesmerna mikrofona in tehnologija za dušenje hrupa okolice.
logitech-c922-pro-stream-webcam-3
Brezkompromisna spletna kamera ima tudi manjkompromisno ceno – evrskega stotaka bomo odšteli zanjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.