23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Tik pred EURO 2016: različica Nogometne zveze

2 min read

Nordeus, podjetje, ki je ustvarilo igro Top Eleven, najbolj priljubljeno spletno športno igro na svetu, je danes predstavilo novo funkcijo igre, Nogometne zveze (Associations). Gre za prvo tovrstno različico med nogometnimi menedžerskimi igrami. Igralci lahko tokrat ustvarijo kar lastno nogometno zvezo in povabijo prijatelje, da se jim pridružijo. Razvijalci so mislili na vse: na vikend turnirjih se bodo pomerili z zvezami z vsega sveta. Prvi turnir nogometnih zvez se začne že 11. junija, tekme pa bodo potekale od sobote do nedelje, menedžerji igre Top Eleven pa lahko v svojih posameznih ligah in pokalih tekmujejo med tednom.

IMG_1337

Z novo funkcijo lahko 140 milijonov menedžerjev igre Top Eleven z vsega sveta ustvari nogometno zvezo, ki šteje od štiri do šest prijateljev. Poleg sodelovanja na turnirjih, katerega cilj je povzpenjanje na lestvici, nova funkcija omogoča tudi klepet med igro, možnost spodbude prijateljevih ekip z bonusi, medsebojno izposojo najboljših igralcev in nagrade za uspeh na turnirjih.

IMG_1336

Z novo ravnjo sodelovanja s prijatelji lahko igro Top Eleven prilagaja in oblikuje ustanovitelj. Ustanovitelj, znan kot kapetan nogometne zveze, odloča, kdo lahko postane član zveze in kdo bo podkapetan. Podkapetani imajo skupno nalogo, da določajo, kdo od igralcev lahko napreduje, izgubi svojo vlogo ali pa je celo izključen, če se ne trudi zadosti.

IMG_1334

Nove videe, ki opisujejo te posodobitve, kot tudi druge izboljšave si lahko ogledate na YouTube kanalu igre Top Eleven.

IMG_1335

»Da bi postali najboljši menedžer na svetu, potrebujete odlične igralce, odlično taktiko in odličen trening,« je izjavil José Mourinho. »A potrebujete tudi odlično podporo okoli sebe, prav tako pa morate znati podpirati druge, ko je treba. Te sposobnosti so sestavni del nove posodobitve Top Eleven Associations, kjer igralci lahko preizkušajo sebe in prijatelje v novih izzivih, za še boljše nagrade.«

IMG_1339

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.