16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Mobilno dosegljive Primorske novice

2 min read

Mobilna aplikacija Primorske novice istoimenske časopisno-založniške hiše je prva novičarska aplikacija na slovenskem trgu, ki članke združuje v vsebinske sklope. S tem bralcem omogoča individualno nastavitev prikaza vsebin in personalizacijo naročniškega paketa. Aplikacija Primorske novice bralcu nudi neponovljivo uporabniško izkušnjo in ga na preprost, hiter ter kakovosten način informira o aktualnih dogodkih. Združuje pregled časopisa v PDF obliki, ki ga na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih lahko prebira že večer pred izidom ter kot novost spletnih vsebin, ki se v aplikaciji osvežujejo neprekinjeno. Prehajanje med digitalno in tiskano izdajo je preprosto in hitro.

Primorske novice mobilna 1

Bralci mobilne aplikacije Primorske novice lahko dejansko izbirajo med desetimi različnimi vsebinskimi sklopi. Pri tvorjenju paketov se lahko odločajo o izboru regije (območja) in izboru prilog. Omogočena je tudi personalizirana nastavitev rubrik. V aplikaciji bralci lahko spremljajo dnevni horoskop, svoje astrološko znamenje pa si nastavijo tako, da bo vedno prvo med znamenji. V prispevkih si bralec lahko ogleda galerije fotografij in video vsebine, preprosto je iskanje s ključnimi besedami. Na najnovejše in najpomembnejše informacije vas bodo opozarjala potisna obvestila. Izdaje v PDF obliki si lahko bralci shranijo za morebitno kasnejše branje na lokacijah brez spletne povezave. Omogočeno pa je tudi preprosto deljenje v socialna omrežja in prek elektronske pošte.

Primorske novice mobilna 3

Pomemben del projekta je tudi uvedba enotnega uporabniškega računa, ki ga lahko uporabniki upravljajo s prijaznim uporabniškim vmesnikom in predstavlja skupno vstopno točko do spletnega mesta in mobilne aplikacije.

Aplikacija Primorske novice je brezplačno na voljo za naprave z operacijskim sistemom iOS ali Android. Ob prvi namestitvi aplikacije in registraciji imajo vsi bralci na voljo 30-dnevni brezplačen promocijski dostop. Kasneje pa bodo lahko svoj naročniški paket izbrali med široko paleto vsebinskih sklopov za mesečno naročnino od 6,99 evra dalje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.