25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Me2 za ljubitelje mobilnega interneta

2 min read

S prevzemom Debitela s strani Telekoma Slovenije se je odprl prostor za novega operaterja mobilne telefonije. Priložnost je takoj pograbilo velenjsko podjetje Mega M, ki z blagovno znamko Me2 (Tudi jaz) na trg vstopa v ponedeljek, 23. maja. Mega M cilja na mlade in poslovne uporabnike oziroma tiste, ki jim je v svetu sodobnih telekomunikacij najpomembnejši prenos podatkov. Njihov slogan je ‘Več prenosa, več užitka.’, inovativen ter svež pristop pa je viden tudi v spletnem sklepanju naročniških razmerij, svetovanju in podpori – praktično vse aktivnosti stranke opravijo preko strani www.me2.si.

Me2-LogoSlogani
»Cene telefoniranja, pošiljanja tekstovnih ali slikovnih sporočil ter gostovanja v mobilnih omrežjih tujih operaterjev so pri ponudnikih mobilne telefonije v Sloveniji že optimizirane. V segmentu prenosa podatkov pa so še izzivi in rezerve. In prav na to področje stavimo največ,« razlaga direktor podjetja Mega M mag. Matej Meža.

Prav zato je v naročniških paketih Me2 večji poudarek na prenosu podatkov. Podjetje svojim naročnikom zagotavlja kar najboljšo kakovost prenosa podatkov in pokritost s signalom ob najugodnejši ceni. »Za dano ceno naš naročnik dobi največ podatkov. Samo za primerjavo: na britanskem trgu telekomunikacij, ki je v Evropi med najbolje razvitimi, stane paket prenosa 4 GB podatkov približno 20 evrov. Naročniki paketov Me2 pa bodo za prenos 5 GB podatkov odšteli le 15 evrov,« dodaja direktor mag. Miran Meža, ki je v podjetju Mega M odgovoren za razvoj.

Me2-novinarska

Cilj podjetja je v prvem letu pridobiti vsaj 10.000 naročnikov, v naslednji treh letih pa še petkrat toliko. Naročniško razmerje bo najenostavneje mogoče skleniti in prenesti preko spleta, na voljo pa bo tudi sklepanje naročnin na prodajnih mestih partnerskih podjetij. Individualen pristop do kupcev se bo prav tako gradilo preko spleta, saj podjetje načrtuje glavnino storitev pomoči in svetovanja uporabnikom zagotavljati preko skupnosti na družbenih omrežjih.

Me2_paketi

Naročniki paketov Me2 bodo imeli telefonske številke v omrežni skupini 065, seveda pa je mogoče tudi prenašati obstoječe številke, pri čemer uporabniki ohranijo trenutno mobilno številko. Podjetje Mega M načrtuje, da bo v prihodnjih petih letih storitev mobilne telefonije poleg Slovenije ponudilo tudi na trgih dodatnih petih držav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.