29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Ko se A4 spogleduje z A3

2 min read

A4 barvne večopravilne naprave predstavljajo vedno večji del segmenta večopravilnih naprav, saj ta kategorija dosega kar 10,5-odstotno letno rast. Družba Lexmark International je zato predstavila novo generacijo barvnih A4-tiskalnikov in večopravilnih naprav, ki obsega sedem novih modelov. Novinci so opremljeni s tonerji, ki jim omogočajo izpis največjega števila barvnih strani (med do 47 in do 60 strani v minuti) v svojih kategorijah, inženirji pa so poskrbeli tudi za vgradnjo komponent z res dolgo življenjsko dobo (do 300.000 izpisov), s čimer so zmanjšali število servisnih posegov in dosegli, da imajo nove Lexmarkove barvne naprave najmanjše skupne stroške lastništva (TCO) med primerljivimi izdelki (ter manjše število menjav tonerjev in komponent in vzdrževalnih posegov).

Lexmark_CS720de

V nove tiskalnike in večopravilne naprave je vgrajen štirijedrni procesor, ki zagotavlja hitre izpise in kopiranje dokumentov, najhitrejše v segmentu naprav formata A4. Novo generacijo zastopajo laserski tiskalniki Lexmark CS700 Series in Lexmark CS800 Series ter večopravilne naprave Lexmark CX700 Series in CX800 Series. Novi tiskalniki podpirajo tudi barvno kalibracijo, in sicer so umerjene po barvni lestvici PANTONE, tehnologija Lexmark Color Replacement pa zaposlenim omogoča, da tiskalniki natisnejo pristne barve tudi v primeru vsebin z drugimi barvnimi paletami (npr. RGB).

Lexmark_CX825dtpe

Najzmogljivejša večopravilna naprava je model Lexmark CX860, ki poleg tonerjev najvišje kapacitete (do 55.000 tisoč izpisov) premore tudi izdatne predale za papir ter zmore tiskati na skorajda vse vrste medijev do velikosti A4, seveda v barvah. Večopravilna naprava CX860, ki lahko v minuti natisne do 60 strani, se po zmogljivostih že primerja s konkurenčnimi izdelki iz segmenta A3, v Lexmarku pa so prepričani, da bo prepričala številna podjetja, ki se do sedaj niso odločala za tisk dokumentov v barvah.

Lexmark_tiskalnik_z_nizkim_TCO

Vse nove naprave so opremljene tudi z rešitvijo Kofax TotalAgility, ki omogoča, da podjetja udejanjijo večkanalno strategijo zajema dokumentov in poskrbijo za bolj učinkovito delo zaposlenih. Veliki zasloni, občutljivi na dotik, ki spominjajo na tablice in številne možnosti tiska na različne vrste medijev, novi tiskalniki omogočajo intuitivno delo ter enostavno integracijo v vse vrste poslovnih procesov. Pri tem je podjetjem v pomoč tudi aplikacija Kofax Onboarding Agility, saj jim olajša povezovanje naprav s procesi, zmanjšuje kompleksnost z dokumenti povezanih procesov ter pomembno skrajša čase dela z napravami. Vključitev Lexmarkovih naprav v dokumentni tokokrog poslovanja je tako nadvse enostavna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.