29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Modernizacija poslovanja po Microsoftovo

4 min read

Na konferenci Convergence EMEA je Microsoft predstavil nove inovacije, s katerimi lahko podjetja uspejo v svetu, v katerem so mobilne tehnologije in računalništvo v oblaku na prvem mestu. Nove možnosti so že del prenovljene rešitve Office 365, med njimi pa izstopajo storitve za glasovno telefonijo in konference v rešitvi Skype for Business. Povsem prenovljen je Dynamics CRM 2016, podjetja pa bodo vesela tudi ršeitve PowerApps, ki podjetjem, oddelkom IT in razvijalcem omogoča, da na katerikoli napravi razvijejo, povežejo ter z drugimi delijo nove poslovne aplikacije.

MS Convergence 2

Nove možnosti Office 365 za zahtevna poslovna okolja

Od danes so na voljo nove možnosti rešitve Office 365, s katerimi lahko podjetja posodobijo svoje sestanke, glasovne klice, obveščanje ter zasebnost in varnost. Nove storitve predstavljajo največjo enkratno predstavitev nove vrednosti za zahtevna poslovna okolja v zgodovini rešitve Office 365. Med novimi možnostmi so:

MS Convergence 1

  • Celovita rešitev za organizacijo sestankov in glasovne telefonije. Z možnostmi, kot sta Skype Meeting Broadcast za oddajanje dogodkov velikemu številu udeležencev in telefonska centrala v oblaku Cloud PBX, imajo uporabniki Office 365 na voljo enotno platformo za klice, konference, video in izmenjavo informacij, integrirano z aplikacijami Office, ki jih uporabljajo vsak dan.
  • Analitika in vizualni prikaz podatkov. Delve Analytics posameznikom zagotavlja bogate, interaktivne nadzorne plošče, s katerimi lahko odkrijejo, za katere naloge porabijo največ časa in s kom ga prebijejo. Tako se lahko osredotočijo na najbolj pomembne naloge in ljudi.
  • Napredni varnost podatkov in skladnost z zakonodajo. Možnost Customer Lockbox strankam zagotavlja popoln nadzor nad dostopom do podatkov, shranjenih v storitvi Office 365. Na voljo imajo najnaprednejše pravice potrjevanja dostopa v izjemno redkih primerih, ko mora Microsoftov tehnični strokovnjak zahtevati dostop do storitve. Advanced eDiscovery za Office 365 prinaša možnosti za strojno učenje in analizo besedil, ki bistveno znižajo stroške in tveganja, povezana z upravljanje velikih količin podatkov pri pripravi dokazov na podlagi elektronskih vsebin.

 MS Convergence 6

Rešitev Dynamics CRM 2016

Od danes naprej bo rešitev Microsoft Dynamics CRM 2016 na voljo kot spletna storitev ali za namestitev na lokaciji. Dynamics CRM 2016 je najbolj celovita različica sistema za upravljanje odnosov s strankami in vključuje novosti na področjih obveščanja, mobilnosti in storitev z bistvenimi izboljšavami na področju storilnosti, ki pomagajo podjetjem in zaposlenim v neposrednem stiku s strankami.

Podatki in možnosti za obveščanje so ključni gradniki naslednje generacije možnosti za povezovanje s strankami in CRM 2016 zagotavlja inteligentne možnosti, s katerimi lahko strokovnjaki za prodajo, trženje in storitve hitreje sprejemajo odločitve in ukrepajo. Na podlagi možnosti za strojno učenje platforme Azure CRM 2016 vključuje nove možnosti, kot so inteligentni predlogi izdelkov za prodajne predstavnike ter priporočeni vnosi v zbirki znanja za bolj učinkovito razreševanje težav strank.

MS Convergence 3

Ta različica rešitve Dynamics CRM na vse pomembnejše platforme v način brez povezave prinaša celoten nabor možnosti za mobilne uporabnike, ki pri delu uporabljajo mobilne telefone ali tablice. Dynamics CRM 2016 zagotavlja tudi možnost za razvoj mobilnih aplikacij, prilagojenih posameznim nalogam. Tako je mogoče poenostaviti aktivnosti, kot je ponoven stik po sestanku. Nova rešitev prinaša tudi integracijo z osebno pomočnico Cortano, kar omogoča proaktivno komunikacijo in upravljanje odnosov s strankami z glasovnim upravljanjem. Microsoft je ta mesec najavil tudi naslednjo različico najnaprednejšega poslovno-informacijskega sistema Dynamics AX.

 

Predstavitev programov Power Apps

Način poslovanja podjetij se spreminja, saj so zaposleni bolj mobilni kot kdaj koli prej. Uporabniške aplikacije se hitro razvijajo, vendar se pomanjkanje razvijalskih virov pogosto konča v pomanjkanju inovacij na področju poslovnih programov. Microsoft je v ta namen predstavil PowerApps – programsko storitev, ki podjetjem vseh velikosti omogoča, da povečajo vrednost obstoječih sistemov in podatkov tako, da zaposlenim zagotovijo možnost dostopa do informacij, ki jih potrebujejo za storilnost. Storitev PowerApps je na voljo za predogled in podjetjem omogoča razvoj poslovnih, k uporabnikom usmerjenih aplikacij – od najbolj enostavnih, kot je anketa med zaposlenimi, do dolgoročno poslovno kritičnih programov, ki na vseh napravah povezujejo poslovne sisteme in storitve v oblaku.

MS Convergence 4

Storitev PowerApps lahko koristi celotni organizaciji:

  • Poslovni uporabniki lahko ustvarjajo, povezujejo in izmenjujejo programe z drugimi uporabniki v svoji ekipi.
  • Poklicni razvijalci lahko s tehnologijo Azure App Service še naprej ustvarjajo spletne in mobilne aplikacije ter programske vmesnike, s katerimi so podatki na voljo drugim za razvoj inovativnih rešitev.
  • Strokovnjaki za informacijske tehnologije lahko upravljajo podatke na varen in nadzorovan način.

MS Convergence 7

S storitvijo PowerApps je mogoče že v nekaj minutah razviti in uporabljati program, saj vključuje podatkovne vmesnike za povezovanje z najbolj razširjenimi storitvami, kot so Office 365, Microsoft Dynamics, Salesforce, Dropbox, Twitter, Google Drive in OneDrive. Storitev zagotavlja uporabniško izkušnjo, podobno programom Office, da lahko razvijalci upravljajo postavitev, barve, teme in pisave. Prav tako je mogoče ustvariti dinamične interakcije z uporabo možnosti, ki so podobne tistim v Excelu.  Za hiter začetek dela so vključene tudi predloge številnih razširjenih vrst programov.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.